Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információért kattintson ide.
 <b>Ügyfélszolgálat</b> +36 30 327 6460 Ügyfélszolgálat +36 30 327 6460
 <b>Express szállítás</b> +36 30 624 8458 Express szállítás +36 30 624 8458
 <b>Műszaki tanácsadás</b> +36 30 624 8745 Műszaki tanácsadás +36 30 624 8745

Beltéri falfestékek az igényesség jegyében

Az otthon igényes megjelenése mindig több tényező függvényeként alakul. Nem mindegy, milyen bútorokat választunk, mely stílusirányzatot részesítjük előnyben, szánunk-e időt és anyagiakat a burkolatok kiválasztására. 

De mi a helyzet a falakkal? Elegendő, ha csak színét illetően megfelelő a falfesték, vagy ennél több elvárást célszerű szem előtt tartani? A beltéri falfestékek napjainkban minden korábbinál szélesebb választékkal állnak rendelkezésre. Akár választhatunk egészen extrém sötét színeket, de a természetesség kedvelői is megtalálhatják számításukat a kínálatban. A beltéri falfestékek egyre gyakrabban tartalmaznak olyan összetevőket, melyeknek köszönhetően a falak lemoshatóak lesznek, és így a rájuk kerülő szennyeződésektől egyszerűen megszabadulhatunk.

Ez korántsem elhanyagolható szempont akkor, ha időtálló minőséget szeretnénk kapni a pénzünkért. Míg egykoron a sokszor használt mésszel igencsak nehézkes volt dolgozni, addig a manapság elterjedt beltéri falfestékek felhasználásával a helyiségeket saját magunk is gyorsan és gördülékenyen lefesthetjük. Nem kell tartani a lecsöpögéstől, a kárba ment alapanyagtól, ráadásul a tűzállóság terén is kiválónak bizonyulnak ezek a korszerű anyagok.

Akár az online rendelés kényelmét is kihasználhatjuk a megfelelő márka beszerzéséhez. A beltéri falfestékek közötti választáskor célszerű olyan alapanyagokat előnyben részesíteni, melyek az esetleges penészesedés ellen is védelmet biztosítanak. Az igényes otthon alapvető feltétele, hogy a falak kiváló állapotban, ízlésünknek és a lakberendezési stílusnak megfelelő színben fogadjanak bennünket.