Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információért kattintson ide.
 <b>Ügyfélszolgálat</b> +36 30 327 6460 Ügyfélszolgálat +36 30 327 6460
 <b>Express szállítás</b> +36 30 624 8458 Express szállítás +36 30 624 8458
 <b>Műszaki tanácsadás</b> +36 30 624 8745 Műszaki tanácsadás +36 30 624 8745

Beltéri színes falfestékek

Rendezés:

 

Az ecsetek kereszttüzében a Héra falfesték

A Héra falfesték az az alternatíva, melyet kár lenne mellőznie, ha otthonát színesebbé, szebbé kívánja varázsolni. A renoválásnak így is, úgy is eljön a maga ideje. Bármennyire is próbál vigyázni környezetére, a pergő másodpercek vasfogai megteszik a hatásukat. Általában azok a helyiségek igényelnek sűrűbben gondoskodást, ahol nagy a páraképződés. A konyhák, fürdőszobák képtelenek nélkülözni a folyamatos felújítást. Bár a nappalik, hálószobák nincsenek olyan nagyfokú hőkülönbségnek kitéve, azért az élettel járó, nem egyszer mechanikai hatások nem múlnak el nyomtalanul. Arról nem is beszélve, hogy a falak színe hozzá tartozik otthonának kisugárzásához, hangulatához. Ha úgy érzi, hogy elérkezett az idő a váltásra, és a változtatásra, akkor ez akár egy korszak lezárását is jelentheti. A divat természetesen ezt a területet sem hagyta érintetlenül. A festékek színpalettája igaz hagyományos árnyalatokat is felvonultat, de évről-évre tágul a spektrum, ahogy ezt a kereslet egyébként meg is kívánja.

A Héra falfesték előnyeiről

Mikor válik egy falfesték tökéletessé? Valószínűleg abban a percben, amikor a felvitelénél megtapasztalja a használat könnyedségét, s végül a végeredmény szépségét. A hosszú távú elégedettség még ezeknél is lényegesebb szempont. A befektetése – legyen szó az anyagiakról, vagy energiájának rááldozásáról – akkor térül meg maradéktalanul, sőt sokszorosan, ha hónapok, sőt évek múltán is azt érzi, hogy a választott falfesték hamisíthatatlan telitalálat. A strapabíró, stramm, tartós kialakítás nélkülözhetetlen, ahogy a színpompás megjelenés sem szenvedhet hiányt – pláne akkor, ha valóban a tökéletes termék után kutat.