Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információért kattintson ide.
 <b>Ügyfélszolgálat</b> +36 30 327 6460 Ügyfélszolgálat +36 30 327 6460
 <b>Express szállítás</b> +36 30 624 8458 Express szállítás +36 30 624 8458
 <b>Műszaki tanácsadás</b> +36 30 624 8745 Műszaki tanácsadás +36 30 624 8745

Biztos védelem a Tikkurila termékek által

Új köntösbe öltöztetné házát? Amennyiben szerkezetileg mindent rendben talál, akkor talán elegendő lehet egy átfestés is. A Tikkurila egy finn cég, amely kiváló minőségű festékfajtákat gyárt. Ha ez a név mindeddig ismeretlenül csengett Önnek, akkor a legfőbb ideje megismerkednie első osztályú termékeivel.

 

Teljesen mindegy, milyen felületet szeretne újjá varázsolni. Fára, fémre, betonra is festhet kültéren és beltéren egyaránt. A Tikkurila alapozók összetevői között egy speciális gyanta is szerepel, amely képes biztosítani a tökéletes tapadást. Igen kedvezményes áron érhető el a csillámhatású falfény illetve a mágneses falfesték is. Előbbinek elsősorban esztétikai jelentősége van, utóbbinak azonban konkrét funkciója is van. A mágneses festék felvitele által egy enyhén kidomborodó felület keletkezik a falon, ezért azt a részt a kiemelés és a kopás elleni védelem miatt ajánlott lefesteni egy másik színnel.

A Tikkurila termékeinek használata által nem csak védettek lesznek fal- és plafonfelületei, hanem egyúttal díszesek is. Ezek után könnyebben tudja majd eltávolítani otthonának faláról a nemkívánatos szennyeződéseket is, ugyanis a festékgyártó még efféle részletekre is ügyel. Mielőtt vásárolna, mindenképpen egyeztessen szakemberrel, mert laikusként nehezen határozhatná meg pontosan, hogy milyen jellegű és mekkora mennyiségű festékre volna szüksége!

Sok minden függ a fal anyagától, nedvszívó-képességétől valamint érdességétől vagy simaságától. Izgalomra semmi ok, mert a Tikkurila festék minden esetben megoldást jelenthet.

Tartalomhoz tartozó címkék: festékbolt Tikkurila