Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információért kattintson ide.
 <b>Ügyfélszolgálat</b> +36 30 327 6460 Ügyfélszolgálat +36 30 327 6460
 <b>Express szállítás</b> +36 30 624 8458 Express szállítás +36 30 624 8458
 <b>Műszaki tanácsadás</b> +36 30 624 8745 Műszaki tanácsadás +36 30 624 8745

Bútorfesték többféle felületre

A bútorfesték rengeteg kedvező tulajdonsággal rendelkezik, ami kimondottan költséghatékony megoldást jelent a felújítás során. A legnagyobb előnye, hogy a használatát követően nem kell új bútort venni, ami jelentősen drágább lenne, mint az egyszerű felújítás. A régi bútorok renoválásához a legtöbb esetben elég csak festeni.

Bútorfestés csiszolás nélkül – lehetséges?

Sokunknak nem is magával a festés folyamatával gyűlik meg a bajunk, hanem inkább a felületek előkészítésével. Eltávolítani a régi festéket, lakkot, eltűntetni az egyenetlenségeket, alapozni elég körülményes munkának számít. Viszont manapság már léteznek olyan rendkívül előnyös tulajdonságokkal rendelkező bútorfestékek, amelyekkel kevésbé számít időigényesnek a festés. Ilyen például a DULUX SIMPLY REFRESH, ahogyan azt a neve is sugallja.

Egyszerűen alkalmazható bútorfesték

Amire mindenképp figyelnünk kell, az a zsírtalanítás és az egyéb szennyeződések gondos eltávolítása. Ezen múlik, hogy mennyire lesz időtálló vagy nem az adott felület. Ha koszos, zsíros felületre visszük fel a festéket, az nemcsak csúnya lesz, de nem fog megfelelően megtapadni és idő előtt lepattog. Ráfesthetünk a régi festékrétegre is, amennyiben az jó állapotban van. Ha itt-ott puffadt, repedezett vagy pattogzik, akkor csiszoljuk meg ezeken a részeken és ajánlott a mestertapasz vagy a folyékony fa használata. Ennek köszönhetően, teljesen egységes, egyenletes felületet kapunk, amit gyönyörűen befed a bútorfesték. Nemcsak fát, hanem laminált lapokat, MDF paneleket és kemény PVC-t is festhet a bútorfestékkel.

Tartalomhoz tartozó címkék: bútorfesték Dulux