Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információért kattintson ide.
 <b>Ügyfélszolgálat</b> +36 30 327 6460 Ügyfélszolgálat +36 30 327 6460
 <b>Express szállítás</b> +36 30 624 8458 Express szállítás +36 30 624 8458
 <b>Műszaki tanácsadás</b> +36 30 624 8745 Műszaki tanácsadás +36 30 624 8745

Csempefestés könnyebben, mint valaha, Dulux csempefestékkel!

Régóta tudunk praktikákat ajánlani a konyha/fürdőszoba burkolatok felújítására, de most, a Dulux csempefestékkel olyan bevonatot tudunk bemutatni, amivel valóban gyors és egyszerű lesz a csempe festése.

Ezt ajánlottuk eddig:

Sok DIY (csináld magad) blogon olvashatjuk, hogy három réteget használnak a tartós felület elérése érdekében és tapasztalataink alapján a következő termékek kombinációja bírja legtovább:

1.       Tikkurila Otex tapadó alapozó

2.       Tikkurila Empire zománcfesték (padlóra Tikkurila Betolux Akva)

3.       Harzo 2 komponensű vizes lakk

A legfontosabb, hogy az alapfelületünk alaposan meg legyen tisztítva és le legyen zsírtalanítva. A fenti 3 termékből pedig szintén az alapra kell fektetni a hangsúlyt, a tapadóalapozó felvitele létfontosságú, ha hosszú távú eredményt szeretnénk elérni, hiszen ez biztosítja a következő rétegek tapadását. Az Otex alapozó nem olcsó, de kiemelkedő minőségének köszönhetően, stabil, optimális felületet a fedőfestékeknek, és nem utolsó sorban, színre keverhető, így a fedőréteg sérülése esetén sem virít majd egy eltérő színű alapozó a falunk közepén. A fedőfesték tulajdonképpen bármilyen vízbázisú zománcfesték lehet, de érdemes ebből is jó minőséget választani, hogy tovább helytálljon. Az, hogy vízbázisú legyen azért fontos, mert gyorsan szárad és nincs kellemetlen oldószer szag sem. A harmadik fázis már csak egy biztonsági lépés, azoknak, akik tényleg hosszútávra terveznek. A lakk szerepe, hogy megvédje a fedőfestéket a vegyszerektől.

Ezt ajánljuk most:

A fenti 3 termékkel tökéletes megoldást tudunk biztosítani azoknak, akik spórolni szeretnének a fürdőszoba felújításon, de miért dolgoznánk 3 különböző anyaggal és várnánk 3 száradási/átfestési időt, ha ezt meg tudjuk tenni egyetlen festékkel:

DULUX SIMPLY REFRESH CSEMPEFESTÉK

A Dulux Csempefesték közvetlenül felvihető mázas vagy nem mázas felületre. Nincs szükség tapadóalapozóra vagy lakkra. Egy dobozba megtalálható az A és a B komponens, amiket hígítás nélkül csak össze kell keverni és 2 rétegben fel kell festeni (erős szín esetén kellhet 3 réteg). Az egyes rétegek között is csak 4 órát kell várni, tehát, ha reggel elkezdjük, 1 óra alatt megtakarítjuk és zsírtalanítjuk a csempét, 1 óra alatt kiragasztjuk a kényes részeket, de még így is 1 nap alatt kész lehetünk egy komplett fürdőszoba burkolatának átfestésével. A Dulux csempefestéknél egyszerűbb módja már biztos nem lesz a csempefelújításnak, de ha mégis, azt is megírjuk majd