Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információért kattintson ide.
 <b>Ügyfélszolgálat</b> +36 30 327 6460 Ügyfélszolgálat +36 30 327 6460
 <b>Express szállítás</b> +36 30 624 8458 Express szállítás +36 30 624 8458
 <b>Műszaki tanácsadás</b> +36 30 624 8745 Műszaki tanácsadás +36 30 624 8745

Dörzsálló bevonatot képez a Ceramic festék

A Ceramic festék talán sokaknak még nem mond semmit, pedig szinte egyedülállónak számít a maga kategóriájában. Találkozhattunk már mindenféle falfestékkel, ezek különféle előnyös tulajdonságokkal rendelkeznek. Az egyik remekül fed és tartós bevonatot képez, a másik mosható, a harmadik a speciális összetétele révén egyedi dizájnnal ruházza fel az otthonunkat stb.

A Ceramic festék viszont egy lépéssel közelebb visz az egészséges élettér kialakítása felé. Mi több, a használatával ez meg is teremthető. Színek tekintetében exkluzív a megjelenése, hipoallergén, selyemmatt felületet képez a falon. Persze ez még önmagában nem lenne elég ahhoz, hogy az egekig magasztaljunk egy falfestéket.

Miben rejlik a Ceramic festék titka?

Hallottunk és használtunk már dörzsálló festékeket, viszont a Héra Ceramic ennél sokkal többet jelent, hiszen hidrofób alkotórészekkel rendelkezik. Ezekkel vízlepergető bevonatot képez, így téve foltmentesen tisztíthatóvá a falakat. Ez jól hangzik, de mi a helyzet a páraáteresztő képességgel? Amint tudjuk, nem jó a falakat teljesen lezárni. A Ceramic festék innovatív kötőanyaga révén, remek páraáteresztő tulajdonságot biztosít. Mégis a legjobb benne az, hogy a száradást követően számtalanszor átdörzsölhetjük, mégsem kopik le a falról. Azt viszont fontos szem előtt tartani, hogy a teljes kikeményedéséhez 2 hétre van szükség. Csak ezt követően válik moshatóvá, dörzsölhetővé. Kórházakban, egészségügyi intézményekben is ajánlott a használata mivel mosható és fertőtleníthető. A legdivatosabb színekbe öltöztethetjük általa az otthonunkat.

Tartalomhoz tartozó címkék: Ceramic festék falfestékek