Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információért kattintson ide.
 <b>Ügyfélszolgálat</b> +36 30 327 6460 Ügyfélszolgálat +36 30 327 6460
 <b>Express szállítás</b> +36 30 624 8458 Express szállítás +36 30 624 8458
 <b>Műszaki tanácsadás</b> +36 30 624 8745 Műszaki tanácsadás +36 30 624 8745

Dulux csempefesték - a dobozba zárt gazdaságos esztétikum

A Dulux csempefesték leveszi a terhet a vállunkról, ha nem szeretnénk fejest ugrani egy fürdőszoba felújításba A-tól Z-ig. De a konyhát is új színben tüntethetjük fel, mégpedig úgy, hogy nem kell elővennünk a vésőgépet, a csempék falról történő lehántásához. Elég csak átfesteni azokat a Dulux csempefesték segítségével és máris új köntösben pompázhat az egész helyiség.

Nem érdemes ragozni, hogy mennyivel kényelmesebb és kifizetődőbb ezt választani, mint megbízni egy szakembert az új csempék felrakásához. Ráadásul kevésbé időigényes. A megfelelő előkészületek mellett, nagyjából 1, legfeljebb 2 nap alatt elvégezhető, a festendő felület méretének függvényében.

Mire figyeljünk a Dulux csempefesték használata közben?

Elsősorban arra kell törekednünk, hogy teljesen megtisztítsuk a festendő felületet minden portól és szennyeződéstől. Ajánlott a zsírtalanító használata különösen a konyhában, főleg a tűzhely körül. Bizonyos csempéken kevésbé látszanak a szennyeződések, de ez még nem azt jelenti, hogy ezeket ne kéne eltávolítani a Dulux csempefesték felvitele előtt, mivel csak így garantálható a tökéletes tapadás és a tartós bevonat. Vízszintes felületekre nem ajánlott a felvitele, mivel nem ellenálló a mindennapi igénybevétellel szemben. A járólapokról, zuhanytálcáról hamar lekopik. A függőleges felületeken viszont esztétikus bevonatot képez. Hígítani nem szükséges, sőt, tilos! Festés előtt a festékbe kell keverni a tetején elhelyezett 5 ml edzőt, avagy a „B“ komponenst. Két réteggel érhető el a kívánt hatás, ezek között érdemes megvárni a 4 óra kötési időt.

Tartalomhoz tartozó címkék: Dulux Dulux csempefesték