Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információért kattintson ide.
 <b>Ügyfélszolgálat</b> +36 30 327 6460 Ügyfélszolgálat +36 30 327 6460
 <b>Express szállítás</b> +36 30 624 8458 Express szállítás +36 30 624 8458
 <b>Műszaki tanácsadás</b> +36 30 624 8745 Műszaki tanácsadás +36 30 624 8745

Dulux easycare, a mágikus színmágus

 

Ha itt az ideje a falfrissítésnek, egy cseppet se habozzon a választással, a Dulux easycare forradalmi víztaszító technológiájának köszönhetően jó időre leveszi válláról a falfestés terhét.

 

Mit rejt magában a víztaszító technológia?

Landolt már egy rossz lépés következtében az Ön kávéja is a frissen festett falon? Nos, egy ilyen bosszantó momentum egyáltalán nem válik problémává a Dulux easycare használatával. A Dulux easycare legnagyobb előnye az innovatív víztaszító (hidrofób) technológiában rejlik. Ez azt jelenti, hogy a víztaszító összetevők a folyékony szennyeződést egyáltalán nem engedik felszívódni a felületen, hanem egy jó esőkabáthoz hasonlóan lepergetik a falon. Csupán egy nedves szivacsra lesz szüksége és a ballépés nyomai eltűntek. A tapadósabb szennyeződés sem lehet akadálya a makulátlan lakásbelsőnek, hisz a Dulux easycare jól tűri a dörzsölést, súrolást, többszöri tisztítást is.

Magnolia, Kagylóhély, Faragott homokkő, és egyéb szépségek

A Dulux easycare színpalettáját nézve olyan, mintha a természet lágy ölén, fűszerillatú csodák közt járnánk. A termékcsalád 48 fantázianévvel ellátott csodás színben pompázik, a diszkréten visszafogottól az erős, karakteres árnyalatokig.

A Dulux easycare ár szempontjából is magasabb kategória?

Igen. Kár is tagadni, a Dulux easycare ár szempontjából jóval magasabb kategóriát képvisel hagyományos társainál. Más prémium minőségű festékek között viszont ár-érték arányban remek helyen végez ez a nagyszerű termékcsalád.

Tartalomhoz tartozó címkék: Dulux Dulux Easycare