Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információért kattintson ide.
 <b>Ügyfélszolgálat</b> +36 30 327 6460 Ügyfélszolgálat +36 30 327 6460
 <b>Express szállítás</b> +36 30 624 8458 Express szállítás +36 30 624 8458
 <b>Műszaki tanácsadás</b> +36 30 624 8745 Műszaki tanácsadás +36 30 624 8745

Dulux easycare a tiszta, foltmentes falért

Amikor a tökéletes paraméterekkel rendelkező falfesték felkutatása kerül napirendre, akkor bizony alaposan szemügyre kell venni az elérhető árukínálatot, hogy valóban a megfelelő termék kerüljön a falra. Mivel egy alapos falfestés nem csak néhány hétre vagy hónapra szól, ezért nagyon fontos, hogy kiváló minőségű festéket használjunk.

A Dulux easycare már számtalan esetben bizonyságot tett a kiválóságáról, ugyanis bárhova is kerül felkenésre, az a falfelület garantáltan tiszta és foltmentes marad még hosszú évek elteltével is, amikor egyáltalán nem lenne meglepő, ha a fal koszos mivoltában nézne vissza ránk. Ez persze nem azt jelenti, hogy a Dulux easycare falfestéket magán viselő falfelület soha, semmilyen körülmények között nem lesz foltos, mert hát valljuk be, ez elég naiv gondolat lenne. Néha elég egy óvatlan mozdulat ahhoz, hogy véletlenül hozzáérjünk a gyönyörűen lefestett falhoz, vagy pedig rácsöppentsünk valamit, hogy olyan foltokat csináljunk, amik maguktól bizony nem tűnnek el.

Mégis jobban járunk, ha a Dulux easycare van a falunkon, hiszen ebben az esetben könnyen le tudjuk mosni róla a koszt. Még akár egy kis dörzsölés is simán belefér, ezek a falfestékek ugyanis keményen állják a sarat, és akkor sem okozunk bennünk kárt, amikor lelkes folteltávolításba kezdünk. A márkatermékek sikerének a titka, tehát abban rejlik, hogy rendkívül jól tűrik a folteltávolítást, aminek eredményeképpen a bekoszolódott falfelületek könnyedén vissza tudják nyerni az eredeti szépségüket.

Tartalomhoz tartozó címkék: Dulux Dulux Easycare