Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információért kattintson ide.
 <b>Ügyfélszolgálat</b> +36 30 327 6460 Ügyfélszolgálat +36 30 327 6460
 <b>Express szállítás</b> +36 30 624 8458 Express szállítás +36 30 624 8458
 <b>Műszaki tanácsadás</b> +36 30 624 8745 Műszaki tanácsadás +36 30 624 8745

Dulux EasyCare Mosás dörzsálló falfesték

Webshop ár:

7.590 Ft (5.976 Ft + ÁFA) Expressz kiszállítás Budapesten
Vonalkód: 5992457502013
Nem értékelt
Gyártó cikkszám: 5253195
Cikkszám: 8507
Gyártó:
A Dulux EasyCare a festék amit eddig keresett, hogy fala könnyen és egyszerűen tisztíthatóvá váljon!

Leírás és Paraméterek

Kisgyermekei gyakran összefirkálják a falat, amit csak festéssel tud helyrehozni? Állatokat tart otthon akik szeretnek a falnak dörgölőzni és ezzel csíkot húznak az előszoba szépen festett falán? Gondot okoz Önnek, hogy letakarítsa konyhája faláról a főzés során kifröccsent olajcseppek nyomát?

A megoldás a fenti problémákra a Dulux EasyCare festéke, mely játsznyi könnyedséggel takarítható, akár súrolással is a makacs foltok esetén. A megoldás teljesen egyszerű, az EasyCare lényege, hogy vízlepergető réteget képez a falon aminek segítségével szennyeződés nem tud beszívódni, így könnyedén takaríthatóvá válik.

Felejtsük el, hogy akkor kell festeni, mikor összekoszoljuk a falat, a Dulux új termékcsaládja lehetővé teszi, hogy csak áttöröljük a poros, piszkos felületeket és csak akkor kell újra ecsethez nyúlnunk mikor az új trendeknek megfelelő színekkel szeretnénk feldobni az otthonunk!

Természetesen felmerülhet Önben a kérdés, hogy: "Rendben, de hányszor fogom tudni én lemosni a szennyeződést, hiszen mindig ugyanazokon a helyeken lesz piszkos a falam?" A válasz elég megdöbbentő. Az EasyCare festékek, a vizsgálatok során több mint 2000 dörzsölés után kezdtek csak el szemmel is látható mértékben kopni. Ez azt jelenti, hogy a legtöbb nemzetközi szabvány szerinti 1. nedves dörzsállósági értékhatárnak a tízszeresét teljesíti a festék.

Jó, rendben van, de mit tud még?

  • A kiemelkedő mosás-dörzsálló tulajdonságokkal rendelkező falfestékek többsége selyemfényű, mert a fényes felületeken nehezebben tapad meg a felületi szennyeződés, így azok könnyebben tisztíthatók. A probléma azonban az, hogy a selyemfényű festékek jobban kiemelik a falon lévő hibákat, amik esztétikailag zavaróak lehetnek. Az EasyCare matt felületet képez és könnyedén eltakarja az apróbb falhibákat.
  • Különleges adalékainak köszönhetően a Dulux festékek mindegyike cseppmentes és rendkívül kiadós, akár 16m2 festendő felületre is elég lehet egy liter festék, tökéletesen előkészített falfelület esetén.
  • A fenti tulajdonságoknak köszönhetően akár Ön is könnyedén ki tudja festeni lakását, anélkül, hogy profira bízná a feladatot. 2 réteg felvitele után egyenletes, homogén felületet fog kapni, ami tökéletesen pára- és légáteresztő tulajdonságokkal fog rendelkezni.

Felhasználás
A festéket használat előtt mindig alaposan fel kell keverni!
A könnyebb munka érdekében rövid szőrű hengert vagy szintetikus szálú ecsetet ajánlunk. A Duluxnak van speciális erre a célra kialakított hengere is. A festék hígítsa szükségtelen, felhasználásra kész állapotban kerül kiszerelésre. A festéket vigye fel 1-2 rétegben, a második réteg előtt várjon 2-4 órát. Nem ajánljuk, hogy fessen 5°C alatt, illetve 28°C felett, valamint 80%-nál magasabb relatív páratartalom esetén.

Figyelmeztetés
Gyermekektől elzárva tartandó. Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. Szembe, bőrre vagy ruhára nem kerülhet. Rosszullét esetén forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ vagy orvoshoz. Vízbázisú termék. Fagyveszélyes! Nem tűzveszélyes!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.