Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információért kattintson ide.
 <b>Ügyfélszolgálat</b> +36 30 327 6460 Ügyfélszolgálat +36 30 327 6460
 <b>Express szállítás</b> +36 30 624 8458 Express szállítás +36 30 624 8458
 <b>Műszaki tanácsadás</b> +36 30 624 8745 Műszaki tanácsadás +36 30 624 8745

Dulux EasyCare Mosás dörzsálló falfesték

Webshop ár:

6.490 Ft (5.110 Ft + ÁFA) Expressz kiszállítás Budapesten
Vonalkód: 5992457502013
Nem értékelt
Gyártó cikkszám: 5253195
Cikkszám: 8507
Elérhetőség: Készleten
Szállítási díj: 1.290 Ft
Gyártó:
A Dulux EasyCare a festék amit eddig keresett, hogy fala könnyen és egyszerűen tisztíthatóvá váljon!
question_markSzín
Liter
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Kisgyermekei gyakran összefirkálják a falat, amit csak festéssel tud helyrehozni? Állatokat tart otthon akik szeretnek a falnak dörgölőzni és ezzel csíkot húznak az előszoba szépen festett falán? Gondot okoz Önnek, hogy letakarítsa konyhája faláról a főzés során kifröccsent olajcseppek nyomát?

A megoldás a fenti problémákra a Dulux EasyCare festéke, mely játsznyi könnyedséggel takarítható, akár súrolással is a makacs foltok esetén. A megoldás teljesen egyszerű, az EasyCare lényege, hogy vízlepergető réteget képez a falon aminek segítségével szennyeződés nem tud beszívódni, így könnyedén takaríthatóvá válik.

Felejtsük el, hogy akkor kell festeni, mikor összekoszoljuk a falat, a Dulux új termékcsaládja lehetővé teszi, hogy csak áttöröljük a poros, piszkos felületeket és csak akkor kell újra ecsethez nyúlnunk mikor az új trendeknek megfelelő színekkel szeretnénk feldobni az otthonunk!

Természetesen felmerülhet Önben a kérdés, hogy: "Rendben, de hányszor fogom tudni én lemosni a szennyeződést, hiszen mindig ugyanazokon a helyeken lesz piszkos a falam?" A válasz elég megdöbbentő. Az EasyCare festékek, a vizsgálatok során több mint 2000 dörzsölés után kezdtek csak el szemmel is látható mértékben kopni. Ez azt jelenti, hogy a legtöbb nemzetközi szabvány szerinti 1. nedves dörzsállósági értékhatárnak a tízszeresét teljesíti a festék.

Jó, rendben van, de mit tud még?

  • A kiemelkedő mosás-dörzsálló tulajdonságokkal rendelkező falfestékek többsége selyemfényű, mert a fényes felületeken nehezebben tapad meg a felületi szennyeződés, így azok könnyebben tisztíthatók. A probléma azonban az, hogy a selyemfényű festékek jobban kiemelik a falon lévő hibákat, amik esztétikailag zavaróak lehetnek. Az EasyCare matt felületet képez és könnyedén eltakarja az apróbb falhibákat.
  • Különleges adalékainak köszönhetően a Dulux festékek mindegyike cseppmentes és rendkívül kiadós, akár 16m2 festendő felületre is elég lehet egy liter festék, tökéletesen előkészített falfelület esetén.
  • A fenti tulajdonságoknak köszönhetően akár Ön is könnyedén ki tudja festeni lakását, anélkül, hogy profira bízná a feladatot. 2 réteg felvitele után egyenletes, homogén felületet fog kapni, ami tökéletesen pára- és légáteresztő tulajdonságokkal fog rendelkezni.

Felhasználás
A festéket használat előtt mindig alaposan fel kell keverni!
A könnyebb munka érdekében rövid szőrű hengert vagy szintetikus szálú ecsetet ajánlunk. A Duluxnak van speciális erre a célra kialakított hengere is. A festék hígítsa szükségtelen, felhasználásra kész állapotban kerül kiszerelésre. A festéket vigye fel 1-2 rétegben, a második réteg előtt várjon 2-4 órát. Nem ajánljuk, hogy fessen 5°C alatt, illetve 28°C felett, valamint 80%-nál magasabb relatív páratartalom esetén.

Figyelmeztetés
Gyermekektől elzárva tartandó. Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. Szembe, bőrre vagy ruhára nem kerülhet. Rosszullét esetén forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ vagy orvoshoz. Vízbázisú termék. Fagyveszélyes! Nem tűzveszélyes!

Felhasználás helye Beltéri
Felhasználás szerint Falra
Fényesség Matt
Festék fajta Falfesték
Festék típusa Színrekevert
Higítás Vízes bázisú

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.