Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információért kattintson ide.
 <b>Ügyfélszolgálat</b> +36 30 327 6460 Ügyfélszolgálat +36 30 327 6460
 <b>Express szállítás</b> +36 30 624 8458 Express szállítás +36 30 624 8458
 <b>Műszaki tanácsadás</b> +36 30 624 8745 Műszaki tanácsadás +36 30 624 8745

Dulux EASYCARE+ Foltálló+kopásbiztos beltéri falfesték Fehér 5L

Webshop ár:

16.990 Ft (13.378 Ft + ÁFA) Expressz kiszállítás Budapesten
Vonalkód: 5992457508275
Nem értékelt
Gyártó cikkszám: 5725462
Cikkszám: 13909
Gyártó:

Leírás és Paraméterek

A használat során a falfelületeket számos hatás éri. A szennyeződések egy része – ujjnyomok, felcsapódó víz, konyhai balesetek vagy a háziállatok nyomainak - eltávolítására kiváló megoldás a Dulux EasyCare FOLTÁLLÓ beltéri falfesték, amely által létrehozott felületről ezek a szennyeződések nyom nélkül eltávolíthatóak. Az intenzívebb igénybevétel során azonban megjelennek makacsabb, a falakat elcsúfító sötét, szürke kosz- és kopásnyomok is. A Dulux EasyCare+ FOLTÁLLÓ + KOPÁSBIZTOS falfesték erre a problémára kínál kompromisszummentes megoldást.

A Dulux EasyCare+ FOLTÁLLÓ + KOPÁSBIZTOS falfesték a mechanikai hatásoknak kivételesen ellenálló tulajdonságú, matt, latex, beltéri falfesték. A termék a kopásbiztos technológiának köszönhetően különlegesen tartós és szilárd bevonatot alkot, amelyen mérsékelten alakulnak ki szennyeződés-, dörzsölés-, és kopásnyomok. A fa, műanyag vagy gumi tárgyak (bútorok,porszívó, kerékpár stb.) okozta karcolások és horzsolások kevésbé károsítják a falfelületet, amely így sokáig tiszta és újszerű marad. A termék amellett, hogy MEGELŐZI, LASSÍTJA a falfelületek elhasználódását, szennyeződés esetén tökéletesen, nyom nélkül TISZTÍTHATÓ is.


A kopásbiztos Scuff resist technológia mikrogömb szerkezetű, sima felületet hoz létre, amelyen - csökkentett érdességének köszönhetően - kevésbé hagynak látható nyomot az érintkező, ütköző vagy súrlódó fa, műanyag vagy gumi tárgyak. Használata kifejezetten ajánlott a nagy igénybevételnek kitett helyiségekben: nappalikban, gyerekszobákban, előszobákban, folyósokon, irodákban, közösségi terekben (recepciók, várótermek, edzőtermek stb.). Mindenütt, ahol kiemelt higiéniai, és gazdasági jelentősége van a tartósan tiszta falaknak. A termék foltálló és kopásbiztos felületet hoz létre, amely ellenáll a mosásnak és súrolásnak. A festék kiváló fedőképessége, csepegésmentes összetétele és optimális száradási ideje egyszerűvé és gyorssá teszi a felhordást.


Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Hasonló termékek