Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információért kattintson ide.
 <b>Ügyfélszolgálat</b> +36 30 327 6460 Ügyfélszolgálat +36 30 327 6460
 <b>Express szállítás</b> +36 30 624 8458 Express szállítás +36 30 624 8458
 <b>Műszaki tanácsadás</b> +36 30 624 8745 Műszaki tanácsadás +36 30 624 8745

Dulux falfestékek a nagyvilág színeiben

Manapság a beltéri felújítások során nagyon nagy hangsúlyt kap a falak színe. Nem mindegy, hogy például a hálószoba vagy a nappali milyen színben pompázik majd, hiszen nemcsak a bútorokkal szükséges harmonizálnia, de ez az Ön hangulatát is nagyban befolyásolhatja.

 

Csak hogy néhány példát említsünk: azt mondják, hogy a hálószoba színe ideálisan a bőr valamelyik árnyalata, a fürdőszobához pedig – vizes helyiség lévén – a kék illik. Ennek kiválasztásában nagyon nagy segítséget nyújt a Dulux festék új, Nagyvilág Színei termékcsaládja, mivel 56 féle színből válogathat kedvére.

Ezek között biztosan megtalálja majd az ízlésének és igényeinek megfelelő árnyalatot. Ráadásul az új, egyedülálló Pigment Pro formulának köszönhetően kivételes fedőképességet, tartós színeket és mosásállóságot biztosít. A szennyeződések, foltok könnyen eltávolíthatóak, megőrizve a fal színét és hibátlan megjelenését. A Dulux festék az új termékcsaládjának köszönhetően színt visz az Ön és a családja életébe is.

Kiváló minőségű, matt, latex emulzió fal- és mennyezetfestésre. A színrekevert falfestéket elegendő csupán 1-2 rétegben felvinni a felületre, és mindössze 2-4 óra alatt meg is száradnak. Egy liternyi adag 14 négyzetméterre elegendő, ami ecsettel vagy hengerrel is könnyedén felhordható.

A Dulux festék kibontásakor látható szín eltérhet a végeredménytől, ugyanis a megfelelő színtónust a teljes száradás után éri el, ezért mindenképp javasoljuk színkatalógus, vagy színkártya beszerzését és kipróbálását, ha biztosra szeretne menni.

Tartalomhoz tartozó címkék: Dulux festék Dulux