Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információért kattintson ide.
 <b>Ügyfélszolgálat</b> +36 30 327 6460 Ügyfélszolgálat +36 30 327 6460
 <b>Express szállítás</b> +36 30 624 8458 Express szállítás +36 30 624 8458
 <b>Műszaki tanácsadás</b> +36 30 624 8745 Műszaki tanácsadás +36 30 624 8745

Dulux festék 56 új színben

A Dulux festék mindig képes megújulni, egyre jobb minőséget felmutatni. Nincs ez másként A Nagyvilág Színei termékcsalád esetében sem. Az elnevezés elég árulkodó és valóban! Jól tippelt az, aki igazi színkavalkádra számít az elnevezés kapcsán. Bár első ránézésre semmi különleges nincs egy veder színes falfestékben.

Viszont ahogy elkezdjük felvinni az első réteget a falra, máris nyilvánvalóvá válik, hogy prémium termékkel van dolgunk. Ez nem másban, mint a kitűnő fedőképességben mutatkozik meg. Aki valamelyest jártas a falfestésben az tisztában van azzal, hogy már az első réteg felvitelekor következtethetünk arra, hogy nagyjából milyen lesz a végeredmény. A Dulux festék egyenletesen szárad, nem lesznek csíkok és halványabb foltok, amiknek a kijavítása sok időt venne igénybe.

Dulux festék minőségi összetevőkből

De minek köszönhetőek ezek a vibráló, gyönyörű színek? Ezt az eredményt a Pigment Pro formula kifejlesztésével sikerült elérni. A csúcsminőségű pigmentek koncentrációja kifogástalan fedést biztosít. A Dulux festék a száradást követően még hónapok, sőt több év elteltével is megőrzi eredeti színét, nem fakul ki, annak ellenére sem, hogy mosható. E tekintetben remek választásnak számít a kisgyermekes családoknak, ahol a kicsik a művészi hajlamaikat szeretik a falak összefirkálásával megvillantani. A konyhában szintén remekül mutat a Dulux festék. A zsíros, olajos szennyeződések gond nélkül eltávolíthatóak, a fal viszont ezt követően is megőrzi az ideális megjelenését. Nem kevesebb, mint 56 új színt tartalmaz A Nagyvilág Színei termékcsalád.

Tartalomhoz tartozó címkék: Dulux Dulux festék