Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információért kattintson ide. Rendben!
Termékek Menü
   

Dulux festék

2020. 06. 02. 12:00:00

Amikor az otthonunk szépítéséről van szó, akkor nem szabad beérnünk kevesebbel. A lakásunk hangulata, atmoszférája nagymértékben meghatározza azt, hogy jó érzések kerítenek-e hatalmukba minket az otthon tartózkodás során. Ebben többek között annak is nagy szerepe van, hogy milyen festékeket választunk a falfestéshez. A Dulux festék már számtalanszor bizonyságot tett a kiválóságáról, éppen ezért nem csoda, hogy már számos lakás, ház falfelületén visszaköszön.

2020. 05. 13. 11:00:00

Amikor napirendre kerül a festés, akkor érdemes körültekintően körbejárni a kérdést, hogy milyen alapanyagokra, eszközökre lesz szükség? A Dulux festék sokak kedvence, ami nem is meglepő azt tekintve, hogy milyen sok előnyös tulajdonsága van ennek a termékcsaládnak. Nemcsak a végeredmény szempontjából éri meg használni ezeket, hanem a munkafolyamat könnyedsége, élvezhetősége miatt is.

2019. 08. 06. 14:00:00

Amikor házfelújításra kerül sor, akkor kiemelt szerepe van annak, hogy mekkora figyelmet fordítunk a falakra. Elég egy rossz döntés, és máris felborul otthonunk légkörének egyensúlya, ami kétségkívül nagy szerepet játszik abban, hogy jó érzések kerítsenek minket hatalmukba, amikor a szobákban tartózkodunk.

2019. 06. 25. 13:00:00

A falak tisztasága, esztétikája kiemelt jelentőséggel bír, amennyiben tiszta, igényes környezetben szeretne élni otthonában. Annak érdekében, hogy kellemes színben pompázzanak a szobák, és a lakás minden pontján szívesen töltsön időt a családjával, barátaival, elengedhetetlen, hogy a megfelelő minőségű festékcsaládra essen a választása. A Dulux festék már évek óta megállíthatatlanul a piac élmezőnyében robog előre.

2019. 03. 04. 14:00:00

Manapság a beltéri felújítások során nagyon nagy hangsúlyt kap a falak színe. Nem mindegy, hogy például a hálószoba vagy a nappali milyen színben pompázik majd, hiszen nemcsak a bútorokkal szükséges harmonizálnia, de ez az Ön hangulatát is nagyban befolyásolhatja.

2019. 02. 07. 12:00:00

Amikor új lakásba költözünk, akkor érdemes megfontolni egy újrafestést, hiszen rengetegszer megesik, hogy az ottani festés régi vagy esetleg nem megfelelő a színe. A felújítandó, újonnan épülő házaknál csak minőségi festékeket érdemes használni, hiszen hosszú távon akarjuk élvezni a szép belső terek színeit. A Dulux festékek remek választásnak bizonyulnak, ha Ön is olyan festéket keres, mely maradandó, megfizethető és jól lehet vele dolgozni. 

2018. 12. 13. 10:00:00

A Dulux több mint festék. A vállalat nem csak szimplán festékeket készít, hanem életérzést, vidámságot és frissességet garantál a hozzájuk csatlakozóknak. Számos program és lehetőség között találhatja magát, aki ellátogat a cég honlapjára. 

Összehasonlító
Loading...
Gyártó