Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információért kattintson ide.
 <b>Ügyfélszolgálat</b> +36 30 327 6460 Ügyfélszolgálat +36 30 327 6460
 <b>Express szállítás</b> +36 30 624 8458 Express szállítás +36 30 624 8458
 <b>Műszaki tanácsadás</b> +36 30 624 8745 Műszaki tanácsadás +36 30 624 8745

Dulux Simply Refresh - az ötletes megoldás!

Dulux Simply Refresh mindenképp egy sokszorosan megtérülő befektetésnek tekinthető. Ennek egyszerű és logikus oka van. Mivel egy konyhabútor festékről révén szó, gondoljunk csak bele, hogy mennyit spórolhatunk, ha a felújítást választjuk a csere helyett. A konyhabútorokkal az a gond, hogy nehéz olyat választani a bútorüzletből, ami pontosan illeszkedik a konyhába.

Az asztalos által készített, személyre szabott változatok árát pedig mindnyájan ismerjük. De mi a helyzet abban az esetben, ha a régiből kívánunk újat készíteni? Nincs semmi akadálya, a Dulux Simply Refresh konyhabútorfestéknek köszönhetően. Amennyiben a bútor szerkezete jó állapotban van, nincs elázva és nincs teletűzdelve felületi sérülésekkel, akkor mindenképp átgondolandó az átfestés, ha meguntuk a régi dizájnt. Ahogy telik-múlik az idő, mindig megjelenik egy új irányzat, amiben fontos szerepet játszik a színvilág. Érthető, hogy sokan elkezdünk áhítozni egy kis arculatváltás után.

A Dulux Simply Refresh egyszerűen nagyszerű

Festett vagy festetlen, de még lakkozott fafelületre is felvihető. Sőt, a laminált bútorlapokon is kiváló réteget biztosít, ami nemcsak tartós, hanem esztétikus is. Mivel az MDF panelek és a kemény PVC is átfesthető a Dulux Simply Refresh segítségével, ezért akár a lakásban található beltéri nyílászárók esetében is felhasználható. Ha a régi szobaajtó már karcos, de nem szeretnénk lecserélni, akkor a Dulux ez a megoldás. Ellenáll a zsírfoltoknak, ezért kiválóan megállja a helyét a konyhai környezetben. Ráadásul az alapozót is tartalmazza, aminek az árát ezáltal megspórolhatjuk.

Tartalomhoz tartozó címkék: Dulux Dulux Simply Refresh