Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információért kattintson ide.
 <b>Ügyfélszolgálat</b> +36 30 327 6460 Ügyfélszolgálat +36 30 327 6460
 <b>Express szállítás</b> +36 30 624 8458 Express szállítás +36 30 624 8458
 <b>Műszaki tanácsadás</b> +36 30 624 8745 Műszaki tanácsadás +36 30 624 8745

Dulux Simply Refresh - varázslatos frissesség

Aki nem szereti a körülményes festegetést, alapozást, annak a Dulux Simply Refresh kézenfekvő megoldást kínál. Ahogyan azt már megszokhattuk, minden festéknek megvannak az egyedi tulajdonságai. A használatát tekintve rendkívül gazdaságos terméknek számít és ez nem feltétlenül az árában mutatkozik meg.

Manapság már akkor is képesek vagyunk lecserélni a régi konyhabútort, ha az még mindig képes betölteni a funkcióját, de mi már unjuk a látványát. Kicsit kopottas, kicsit leharcolt, kicsit egyhangú. Mi lenne, hogyha új színben tűntetnénk fel? A Dulux Simply Refresh egyedisége éppen ebben rejlik. Segít újjávarázsolni a régit gyorsan és egyszerűen. 2 az 1-ben mivel tartalmazza az alapozót és a fedőfestéket, ezért nincs szükség külön az alapozással babrálni. A konyhabútoros példa azért helytálló, mert a festékréteg száradását követően, a zsírfoltokkal szemben ellenálló réteget kapunk. Ha mégis rácsapódik az olaj vagy más zsíros szennyeződés, akkor az könnyedén lemosható.

Dulux Simply Refresh nem csupán konyhabútorra jó

Természetesen a fent említett példán kívül, még jó hasznát vehetjük a Dulux Simply Refresh festéknek abban az esetben is, ha MDF panelekre, más bútorlapokra vagy PVC-re kívánunk festeni. A műanyag ablakkeretek vagy az MDF ajtók is újjávarázsolhatóak néhány jól irányzott ecsetvonással. A szokásos előkészületek ebben az esetben sem maradhatnak el, mint a csiszolás, régi réteg eltávolítása, portalanítás, zsírtalanítás. Az alapozás viszont elhagyható. A festés után, 10 nap elteltével igénybe lehet venni a felületet.

Tartalomhoz tartozó címkék: Dulux Dulux Simply Refresh