Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információért kattintson ide.
 <b>Ügyfélszolgálat</b> +36 30 327 6460 Ügyfélszolgálat +36 30 327 6460
 <b>Express szállítás</b> +36 30 624 8458 Express szállítás +36 30 624 8458
 <b>Műszaki tanácsadás</b> +36 30 624 8745 Műszaki tanácsadás +36 30 624 8745

DUNAPLASZT Teraszfesték

Webshop ár:

12.490 Ft (9.835 Ft + ÁFA) Expressz kiszállítás Budapesten
Vonalkód: 2272
Nem értékelt
Gyártó cikkszám: 17722
Cikkszám: 2272
Elérhetőség: Rendelhető
Szállítási díj: 1.890 Ft
Gyártó:

Különleges akrilát diszperziót, színező és kopás-állóságot növelő pigmenteket tartalmazó festék. Esztétikus, kopásálló, csúszásgátló kültéri bevonat. Beton-,aszfalt borítású felületekre.

question_markSzín
Liter
2.5l
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Alkalmas beton és aszfalt burkolatú kültéri és beltéri teraszok, sétányok, műhelyek, garázsok, pincék padlózatának kopásálló, UV-álló festésére. Felhordható ecseteléssel, szórással és hengerrel, minimum két rétegben. Esztétikus kopásálló, csúszásgátló kültéri bevonatot ad.

Alkalmazás:

A festék a felhordási módtól, és a festendő felülettől függően vízzel történő hígítást igényel. Beton esetében minimum 20 %-os hígítás szükséges az első rétegnél, a többi rétegeknél tartsuk be az alábbi felhordási módok szerinti utasítás.

Felhordás, száradás környezeti körülményei:

A festék +6oC, és +40oC közötti hőmérsékleten, 30 – 70% közötti relatív páratartalom határai között hordható fel.

Felület előkészítése:

A felületnek tapadó szennyeződésektől (zsír, olaj, por, sár) mentesnek kell lennie. A festék enyhén nedves felületre is felhordható.

Felhordási módok:

  • Ecsetelés, hengerezés:

A festéket ecsettel vagy hengerrel történő felhordás esetén, beton alapra 20 %, egyéb alapra 5 % vízzel hígítjuk. Ecsetelésnél ügyelni kell az ecsetcsíkok eldolgozására, valamint arra, hogy a felületi hibákba (lyukakba) nem gyűljön össze vastag festékfilm, ugyanis vastag rétegben (500 µm) a film berepedezhet.

  • 2. Sűrített levegős szórás:

Ezt a módszert beton esetében nem alkalmazzuk, amennyiben mégis elkerülhetetlen, a beton felületet előnedvesítjük. A felhordáshoz max. 5%-os vizes hígítás elegendő. Meleg felület esetén célszerű a felületet vizes mosással 40oC alá hűteni. A porlasztást és a szórási távolságot úgy kell beállítani, hogy a felszórt festékfilm nedves legyen, tehát közvetlenül a szórás után még csillogjon. Száraz szórás esetén – tehát abban az esetben, amikor a szórt film már a szórás pillanatában lemattul – a felület nedvesítése elégtelen lesz, ekkor a festékfilm tapadása nem elégséges.

Veszélyes anyagtartalom:

Veszélyes anyagot nem tartalmaz.

VOC tartalom:

9 g/l

Az óvintézkedésre utaló mondatok:

  • P 102 – Gyerekektől távol tartandó
  • P 261 – Kerülje a por/füst/gáz/köd/gőzök/permet belégzését.
  • P 305 + P 351 + P 338 – SZEMBE KERÜLÉS esetén: Több percig tartó óvatos öblítés  vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Öblítés folytatása.

Felhasználás helye Kül-és beltéri
Felhasználás szerint Betonra
Festék fajta Betonfesték
Festék típusa Padlófesték
Higítás Vizes bázisú

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Hasonló termékek