Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információért kattintson ide.
 <b>Ügyfélszolgálat</b> +36 30 327 6460 Ügyfélszolgálat +36 30 327 6460
 <b>Express szállítás</b> +36 30 624 8458 Express szállítás +36 30 624 8458
 <b>Műszaki tanácsadás</b> +36 30 624 8745 Műszaki tanácsadás +36 30 624 8745

Ecetmentes neutrális szilikon akciósan!

A neutrális szilikonok az építőipar minden területén használatosak tömítő, szigetelő munkáknál, azonban igen nagy lehet a választék a különböző fugák terén, ezért Önnek is érdemes tájékozódnia, hogy mely helyzetre melyik a legjobb választás. 

Általános tömítő feladatokhoz előszeretettel ajánljuk ecetmentes neutrális szilikon termékeinket, melyek kiváló minőségű, semleges, elasztikus, egykomponensű szilikon-tömítőanyagok és rendkívül jól használhatók hőálló tömítések létrehozásakor. Miért érdemes a neutrális szilikonokat választani?

Könnyű alkalmazhatóság, színtartó és UV-álló kivitel, az anyag a kikeményedés után is rugalmas marad, nagyon jó tapadást biztosít sok különböző alapfelülethez, valamint alacsony modulussal rendelkezik, mely sok szakember számára előnyös lehet. Ha Ön is építőipari vállalkozással dolgozik, esetleg otthonának szigetelését újítja fel, vagy éppen új otthonának szigetelését tervezi, akkor a neutrális szilikonnal mindenképp érdemes kalkulálnia!

Előszeretettel ajánljuk ezeket a termékeket mindenféle szokásos építőipari fugához, üvegezési munkálatokhoz, különböző dilatációs fugákhoz, speciális és tartós polikarbonát és poliakrilát tömítéséhez, valamint PVC, UPVC és üveg közötti tömítések létrehozására is, mely sokszor szokott gondot okozni a tapasztaltabbaknak is. Az ecetmentes neutrális szilikon sok szempontból számít ideális választásnak.

Nem csak tartós és minőségi, hanem költséghatékony termék is, melyet pár kattintással meg is rendelhet webáruházunkból. Nézzen szét oldalunkon még ma!