Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információért kattintson ide.
 <b>Ügyfélszolgálat</b> +36 30 327 6460 Ügyfélszolgálat +36 30 327 6460
 <b>Express szállítás</b> +36 30 624 8458 Express szállítás +36 30 624 8458
 <b>Műszaki tanácsadás</b> +36 30 624 8745 Műszaki tanácsadás +36 30 624 8745

ECO Magasfényű zománcfesték

Webshop ár:

2.690 Ft (2.118 Ft + ÁFA) Expressz kiszállítás Budapesten
Vonalkód: 5998672161875
Nem értékelt
Gyártó cikkszám: 5041
Cikkszám: 552
Gyártó:

Fehér, igen gazdaságos felhasználású termék.

Leírás és Paraméterek

Alkalmas kül-és beltéren, alapozott fa-és fémszerkezetek átvonó festésére, korábban festett felületek felújítására, továbbá beeresztett beltéri falfelületek festésére. Használható mosható lábazatok kialakítására is.

Felhasználás:

A légszáraz új fafelületet - szükség esetén csiszolás és portalanítás után -kültéren favédőszerrel kell kezelni, amely egyben a pórustömítést is biztosítja. Beltéren a fát elegendő csak félolajjal vagy lenolajkencével beereszteni. Az új falfelületet először félolajjal vagy lenolajkencével impregnálni kell, ezután szükség esetén tapaszolni kell. A bevonandó festetlen fémfelületet drótkefézéssel, szükség esetén kézi- illetve gépi csiszolással rozsdátlanítjuk, majd portalanítjuk, zsírtalanítjuk. Ezután a fémfelületre először Policolor korróziógátló alapozót kell felhordani, 1-2 rétegben. A fentiek szerint kialakított felületekre kell felhordani a fa- és falfelület alapozására illetve fémfelületre közbenső rétegként, 1-2 rétegben a Policolor alapozót, a terméknél leírtak szerint. A megfelelően alapozott száraz, csiszolt és portalanított felületekre ecseteléssel vagy hengerezéssel hordják fel a Eco magasfényű zománcfestéket 1-2 rétegben. Használat előtt a festék felületéről az esetleg kialakult borréteget el kell távolítani és a festéket jól fel kell keverni. Felújító festés: A régi, hibátlan bevonatot meg kell csiszolni, majd portalanítani és zsírtalanítani kell. A régi, hibás felületekről a laza, leváló részeket kaparással, csiszolással el kell távolítani és a hibahelyeket a fent leírt, megfelelő rétegrend szerint ki kell javítani. Ezután következik az Eco magasfényű zománcfesték felhordása 1-2 rétegben. Munkavégzés után a szerszámokat lakkbenzin hígítóval lehet megtisztítani. Használat után az edényt gondosan le kell zárni.

Biztonsági adatok:

A festés és száradás közben biztosítsuk a megfelelő szellőzést.

Veszélyességi osztály:

II. Tűz és robbanásveszélyes!

Szabályozási tájékoztatás:

  • S 2 Gyermekek kezébe nem kerülhet 
  • S 23 A keletkező gázt/füstöt/gőzt/permetet nem szabad belélegezni (a gyártó határozza meg) 
  • S 24/25 Kerülni kell a bőrrel való érintkezést és a szembejutást 
  • S 29/56 Csatornába engedni nem szabad, az anyagot és az edényzetét a veszélyes- vagy speciális hulladék gyűjtőhelyre kell vinni 
  • S 36/37/39 Megfelelő védőruházatot, védőkesztyűt és szem-/arcvédőt kell viselni 
  • S 46 Lenyelése esetén azonnal orvoshoz kell fordulni, az edényt/csomagolóburkolatot és a címkét az orvosnak meg kell mutatni
  • S 51 Csak jól szellőztetett helyen használható

Szakvélemény: METROCONTROL 0068/2004

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Hasonló termékek