Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információért kattintson ide.
 <b>Ügyfélszolgálat</b> +36 30 327 6460 Ügyfélszolgálat +36 30 327 6460
 <b>Express szállítás</b> +36 30 624 8458 Express szállítás +36 30 624 8458
 <b>Műszaki tanácsadás</b> +36 30 624 8745 Műszaki tanácsadás +36 30 624 8745

Egyedi képességekkel bíró lazúrfesték

A természet kínálta egyedi faanyagokat a lazúrfesték segítségével nagyon hosszú időn keresztül meg lehet óvni a természet gyakran zord hatásaitól. Sajnos az évszakok gyors váltakozása egyáltalán nem kíméli az élő szervezetek által is lebontható összetevőket, így a fakerítés igen nagy veszélynek van kitéve. 

Egyedi szépség és nagy ellenállóság 

A lazúrfesték segítségével elérhető, hogy olyan színárnyalatokban pompázzon a kerítés vagy lóca, amilyenre mindig is vágyott. A készítmények a legtöbb esetben megőrzik vagy kifejezetten kiemelik a természetes mintázatot, ezzel teljesen egyedi külsőt kölcsönözve a felületeknek. A természet erői nem lankadnak, így az eső, szél, erős napsütés, de a gombák és rovarok ártó tevékenysége is próbára teszi a fa alapanyagokat. A kültérben alkalmazható lazúrfesték olyan sajátos összetétellel rendelkezik, ami távol tartja a nem kívánt élőlényeket és a fizikai erőhatásoktól is óv. 

Sadolin Extreme lazúrfesték 

Az Akzo Nobel világhírű fejlesztői által létrehozott Sadolin Extreme prémium minőséggel rendelkező lazúrfesték kétféle technológiát ötvöz magában: 

1.      StayClean, ami egy sajátos víztaszító réteget hoz létre. Ennek köszönhetően a lazúrfesték felületén felgyűlt port a legközelebbi eső könnyedén le tudja mosni.

2.      Balance, ami a könnyű eldolgozhatóságot teszi lehetővé, hosszú nyitott idő, valamint gyors száradási képesség mellett. 

Mérje fel a teljes lazúrfesték kínálatunkat! 

Ha szeretné a saját kezébe venni a lakás körül található fafelületek ápolását, akkor nincs más dolga, mint a minőségi Lazurán, Sadolin és Boróka termékcsaládok közül választani. A kedvező árakat mi biztosítjuk.

Tartalomhoz tartozó címkék: lazúr lazúrfesték