Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információért kattintson ide.
 <b>Ügyfélszolgálat</b> +36 30 327 6460 Ügyfélszolgálat +36 30 327 6460
 <b>Express szállítás</b> +36 30 624 8458 Express szállítás +36 30 624 8458
 <b>Műszaki tanácsadás</b> +36 30 624 8745 Műszaki tanácsadás +36 30 624 8745

Ellenálló és esztétikus radiátorzománc

Előbb utóbb aktuálissá válik a radiátorzománc alkalmazása a régi fűtőtestek esetében. A felújítás során ez sem maradhat ki a sorból, hiszen a makulátlanul fehér falakkal erős kontrasztban állnak a régi, elsárgult festékréteggel éktelenkedő fűtőtestek és csövek.

Ennek kiküszöbölése érdekében érdemes a megfelelő radiátorzománc festék használata. Sokan egy egyszerű olajfestékkel megoldják a dolgot, ami nem túl időtálló megoldás és az esztétikai érték is megkérdőjelezhető a végeredményt illetően. A radiátorzománc felvitelével akkor érhetünk el kifogástalan megjelenést, hogyha a régi festékréteget maradéktalanul eltávolítjuk a fűtőtestekről. Ezután gondoskodjunk a fémfelület alapos zsírtalanításáról és felületkezeléséről.

Ellenálló bevonatot képez a radiátorzománc

Amennyiben megfelelően készítjük elő a terepet az alkalmazásához. Hogyha valóban alapos munkát szeretne végezni, akkor gondoskodjon a felületi egyenetlenségek kijavításáról egy speciálisan erre a célra szolgáló paszta segítségével. Megéri! Ez a végeredményen is meg fog mutatkozni, miután a radiátorzománc felvitele is megtörtént. De miért nem alkalmas akármilyen festék a fűtőtestekhez? Mert nem minden festék képes olyan mértékben elfedni az elszíneződéseket, egyenetlenségeket, mint a radiátorzománc. Ezen kívül kitűnő hőtűrő képességéről is ismert. Rugalmas, jól tapadó, ütésálló és magasfényű felületet képez a fűtőtesten, ami sokat számít a beltér dizájnját illetően. A tartósság érdekében két réteg felvitelével érdemes számolni a festék beszerzése során.

Tartalomhoz tartozó címkék: radiátorfesték radiátorzománc