Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információért kattintson ide.
 <b>Ügyfélszolgálat</b> +36 30 327 6460 Ügyfélszolgálat +36 30 327 6460
 <b>Express szállítás</b> +36 30 624 8458 Express szállítás +36 30 624 8458
 <b>Műszaki tanácsadás</b> +36 30 624 8745 Műszaki tanácsadás +36 30 624 8745

Ellenállóbb betonfelület padlófestékkel

A beton- és kőfelületek lefestésének számos előnye van. A terasz, a garázsbeálló könnyedén felújítható padlófesték segítségével, akár szakember segítsége nélkül is. Gyorsan és egyszerűen simává varázsolhatóak a kavicsosan málló és repedezett felületek.

Az egyik legnagyobb előnye a széleskörű használhatósága, ami azt jelenti, hogy nem kell más-más bevonatot beszerezni a nagy igénybevételnek kitett felületekhez. Továbbá, évtizedekkel képes növelni a betonlépcső vagy a műhelypadló élettartamát, amiket ezáltal sokkal könnyebb lesz tisztítani. Azt viszont lényeges szem előtt tartani a padlófestékek esetében, hogy eltérés van közöttük a terhelhetőséget illetően, ezért fontos, hogy a felület terhelésétől függően válasszuk ki a szükséges fajtát.

A padlófesték használata egyszerű

Csak oda kell figyelni az előkészületekre és néhány szabályra azért, hogy tökéletes felületet kapjunk. Hogyha friss betont szeretnénk lefesteni, akkor a megkötésétől számítva, legalább 1 hónapot várnunk kell. Ez idő alatt megtapadt szennyeződésektől tisztítsuk meg a felületet és javítsuk a repedéseket. A padlófestéket önmagával is alapozhatjuk. Hígítsuk fel a megfelelő arányban, mivel ez a bevonat tökéletes és tartós alapot biztosít a végső rétegnek, a pórusok tömítésével, a repedések kitöltésével. A rétegek felvitele között nagyjából 6 órát kell várni. 24 óra után már rá lehet lépni, de 10-15 napnak azért el kell telnie, mire rágurulhatunk például az autóval. Védi a felületet az UV sugarak okozta károsodástól, télen a megfagyó nedvesség miatt sem kell többé aggódni, mivel a legapróbb pórusokat is képes betömni.

Tartalomhoz tartozó címkék: padlófesték padlófestékek