Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információért kattintson ide.
 <b>Ügyfélszolgálat</b> +36 30 327 6460 Ügyfélszolgálat +36 30 327 6460
 <b>Express szállítás</b> +36 30 624 8458 Express szállítás +36 30 624 8458
 <b>Műszaki tanácsadás</b> +36 30 624 8745 Műszaki tanácsadás +36 30 624 8745

Első festékharc - Glettanyag vs. Rossz minőségű falazat 2/2

Colorus
2018. 07. 01. 11:11:00
A glettanyagok végső győzelme a rossz minőségű falazattal szemben!

A "Rossz minőségű falak" vs. "Glettanyagok" összecsapás második felvoásában a speciális gletteké a főszerep. Ebben az összecsapásban 3 specialista 3 falhibával találja szemben magát. A falhibák a következők: Mr. Göröngyös, Mr. Penészes és Mr. Repedezett

A specialisták:

Rigips 3-6 és Rigips 0-3: Olyan helyen, ahol surlófényben szeretnénk gyönyörködni abban, hogyan is sikerült tükörsimára varázsolnunk girbe-gurba falaink minden négyzetcentiméterét, ott bizony szükségünk lesz erre a két versenyzőre. A legfinomabb javítások mesterei ők, kik mindig együtt harcolnak, mikor a precíz munka az igény. Figyelem, csak szakértőknek ajánlott harcosok!

Baumit KlimaGlätte: Vannak esetek, mikor a penészesedés, vizesedés az ellenfél, a Baumit légátersztő gipszes glettje legyőzhetettlen ellenfél. Segít kiengedni a falban lappangó párát és nedvességet és ezzel megakadályozza, hogy a gombák és más kórokozók táptalajra leljenek a lakásunk falain.

Széria Hézagoló: Mikor az ellenfélen látjuk, hogy legyőzéséhez nem lesz elég a furfang és a tapasztalat, nyers erőre lesz szükség a győzelemhez, nem is választhatnánk mást, mint az üvegszálakkal megerősített Széria Hézagoló glettet. Hajszálrepedésekkel teli falak esetén, ahol nem szeretnénk dryvit hálót használni, vagy gipszkarton gyors bandázsolása esetén, akár üvegszövet csík használata nélkül is tökéletesen boldogul.

A specialisták használata szaktudást igényel, felhasználásuk nem mindig bonyolult azonban a helytelen kísérletezgetéssel, lehet csak átmenetileg tudjuk megoldani a megjelent problémákat, mert nem volt tapasztalatunk a glettek használatához. Visszatérő falhibák esetén tehát érdemes festő szakemberhez fordulni, aki már sokszor találkozott hasonló esetekkel.

Reméljük cikkünk hasznos volt és tudtunk pár hasznos információval szolgálni a falhibák elleni harchoz. Jövő héten új összecsapással jelentkezik a FestékAréna, addig is jó festést, jó olvasást kívánunk minden kedves olvasónknak!