Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információért kattintson ide.
 <b>Ügyfélszolgálat</b> +36 30 327 6460 Ügyfélszolgálat +36 30 327 6460
 <b>Express szállítás</b> +36 30 624 8458 Express szállítás +36 30 624 8458
 <b>Műszaki tanácsadás</b> +36 30 624 8745 Műszaki tanácsadás +36 30 624 8745

Ezért előnyös a Dulux konyhabútorfesték

Dulux konyhabútorfesték új színt visz az otthonunkba, mindezt pedig minőségi formában, köszönhetően az egyedülálló összetételének. A konyhabútor ki van téve a mindennapi használatnak, ezért nem meglepő, hogy ez elég hamar nyomot hagy rajta.

A hő, a gőz, a zsíros szennyeződések, a konyhai eszközük okozta karcolások idővel elcsúfítják a felületét, legyen szó bármilyen minőségi anyagról. Elég lelombozó látvány, hogy az a bútordarab, aminek az elkészítése egy kisebb vagyonba került, 2-3 év elteltével már kimondottan lehangoló látványt nyújt. De itt jön képbe a Dulux konyhabútorfesték, aminek az egyik legnagyobb előnye, hogy az alapozót és a fedőfestéket is tartalmazza, ezért a felvitele kevésbé munkaigényes. A száradást követően tökéletesen sima felületet kapunk, ami ellenáll a zsíros szennyeződéseknek és az enyhe tisztítószereknek egyaránt. A laminált bútorlapoktól kezdve, az MDF paneleken át egészen a PVC-ig, gond nélkül használható.

A Dulux konyhabútorfesték profi felhasználása

Nem mindegy, hogy miként járunk el a festés során. Amint tudjuk, a végeredmény nagyban függ az alapos előkészítéstől, ami ebben az esetben sem zajlik másként. Előbb zsírtalanítás, majd csiszolás és a festés megkezdése előtt portalanítás. Intenzív színek esetében a tökéletes hatás elérése érdekében érdemes lehet 3 rétegben felvinni. Az első és a második réteg száradását követően, nem árt finomcsiszolást végezni. A por eltávolítását követően pedig következhet az utolsó réteg, amivel pompás látvány érhető el, a Dulux konyhabútorfesték magas minőségének köszönhetően.

Tartalomhoz tartozó címkék: Dulux Dulux konyhabútorfesték