Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információért kattintson ide.
 <b>Ügyfélszolgálat</b> +36 30 327 6460 Ügyfélszolgálat +36 30 327 6460
 <b>Express szállítás</b> +36 30 624 8458 Express szállítás +36 30 624 8458
 <b>Műszaki tanácsadás</b> +36 30 624 8745 Műszaki tanácsadás +36 30 624 8745

Ezért tökéletes választás a Dulux EasyCare

Amikor házfelújításra kerül sor, akkor kiemelt szerepe van annak, hogy mekkora figyelmet fordítunk a falakra. Elég egy rossz döntés, és máris felborul otthonunk légkörének egyensúlya, ami kétségkívül nagy szerepet játszik abban, hogy jó érzések kerítsenek minket hatalmukba, amikor a szobákban tartózkodunk.

A Dulux EasyCare festék mindenkinek ideális választás lehet, akik körültekintő hozzáállással szeretnék kiválasztani azokat a termékeket, melyek igényessé és könnyen használhatóvá teszik az otthoni környezetet. Nyilván a színválasztás is egy fontos szempont, amit nem lehet figyelmen kívül hagyni, hiszen mindenki más-más árnyalatokat részesít előnyben. Ugyanakkor az sem elhanyagolható, hogy a kiválasztásra kerülő festékek milyen tulajdonságokkal rendelkeznek. A Dulux festék EasyCare szériája hatalmas népszerűségre tett szert az elmúlt években, és úgy tűnik, hogy ez a tendencia a közeljövőben is tetten érhető lesz.

A termék különlegessége egyértelműen abból adódik, hogy rendkívül könnyen lehet kezelni, ami azt jelenti, hogy sem a felvitele, sem pedig a karbantartása nem igényel nagy idő- és energiaráfordítást. Az EasyCare Dulux festékek már számtalanszor bizonyságot tettek arról, hogy kimagasló ellenállóképességet mutatnak a makacs foltok, elszíneződések ellen, de ha véletlenül mégis bekoszolódnának, akkor a szennyeződések néhány egyszerű mozdulattal könnyen lemoshatók. Ez egyúttal lehetővé teszi azt is, hogy a felhasználók sokáig kiélvezzék a tiszta, eredeti színében tündöklő falak nyújtott előnyöket.

Tartalomhoz tartozó címkék: Dulux Dulux festék