Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információért kattintson ide.
 <b>Ügyfélszolgálat</b> +36 30 327 6460 Ügyfélszolgálat +36 30 327 6460
 <b>Express szállítás</b> +36 30 624 8458 Express szállítás +36 30 624 8458
 <b>Műszaki tanácsadás</b> +36 30 624 8745 Műszaki tanácsadás +36 30 624 8745

Fa festék kerti felújításokhoz

A fa évezredek óta szerves részét képezi otthonainknak. Egyes országokban kizárólag ennek felhasználásával épülnek az ingatlanok, máshol burkolatok kapcsán jut fontos szerephez. 

Nem csak a belső terekben alkalmazzuk előszeretettel a fa alapanyagot, hanem a kertben is. Fontos azonban tisztában lenni azzal, hogy az időjárás viszontagságai egy idő után biztosan rányomják majd bélyegüket az anyagra. A meleg és a hideg váltakozása éppen úgy káros lehet, mint a nedvesség, vagy a fában megtelepülő gombák és rovarok. A megfelelő fa festék alkalmazása nélkülözhetetlen annak érdekében, hogy a kültéri fa elemek hosszú időn keresztül megőrizzék kiváló minőségüket és esztétikus megjelenésüket.

Az őszi felújítási munkálatok alkalmával megéri a kerítésre, a teraszkorlátra, vagy a kertben megtalálható egyéb fa elemekre hangsúlyt helyezni, és jó minőségű alapozóval és fa festék használatával előkészíteni azokat a téli időszakra. A hó, az eső, a jég sajnos komoly károkat képesek okozni, melyek következményeit talán majd csak tavasztól látjuk.

A rothadó, elszíneződött, mohás és gombás fa elemek nem csak csúnyán mutatnak, de funkciójukat sem tudják maradéktalanul ellátni. A fa festék sokféle kiszerelésben, színben és összetétellel elérhető, ráadásul az online rendelés kényelmét is kihasználhatjuk a vásárlás során. A fa teljes szépségét csak úgy élvezhetjük, ha annak karbantartására és felújítására folyamatosan figyelünk. A megfelelő, nedvesség és napsugárzás ellen is védelmet biztosító fa festék a legjobb választás lehet erre a célra.

Tartalomhoz tartozó címkék: fa festék kültéri fa festék