Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információért kattintson ide.
 <b>Ügyfélszolgálat</b> +36 30 327 6460 Ügyfélszolgálat +36 30 327 6460
 <b>Express szállítás</b> +36 30 624 8458 Express szállítás +36 30 624 8458
 <b>Műszaki tanácsadás</b> +36 30 624 8745 Műszaki tanácsadás +36 30 624 8745

Gittek és tapaszok

Rendezés:
Trinát Mestertapasz 0,5 L
Készleten

A trinát mestertapasz pozitívumairól

A trinát mestertapasz előnyeit napestig sorolhatnánk, így csak a legfontosabbakat emeljük ki. Nem véletlen, hogy ez a termék az egyik leginkább közkedvelt variáció a festékek világában. A trinát, mint márka már önmagában minőséget, megbízhatóságot feltételez. De nézzük meg közelebbről a konkrét alkalmazásra vonatkozó vitathatatlanul pozitív jellemvonásokat. A fa- és fémfelületek egyenetlenségeinek kitöltésére szolgáló anyag nagyon gyorsan szárad, ráadásul a felhordása sem jelenthet kihívást. A csiszolhatóság területén is kiemelkedően jó eredményeket hoz a termék. A tömör, vízálló, kemény, megfelelő rugalmasságú tapasz kül- és beltéren egyaránt sikerrel használható. Rengeteg időt, energiát, sőt pénzt spórolhat meg azzal, ha ezt az alternatívát preferálja. Egyrészt gyors száradásának köszönhetően ténylegesen, kézzel fogható módon, időtakarékosan járhat el. Másrészt a könnyű felhordás biztosítja, hogy fizikailag ne jelentsen nehézséget a folyamat véghezvitele. Harmadrészt a kedvező anyagi feltételeknek hála pénztárcabarát módon szerezheti be a mestertapaszt, ami váratlan helyzetben, vagy előkészített szituációban egyaránt a segítségére siethet.

A trinát mestertapasz alkalmazásáról

Még mielőtt élne a tapasz adta előnyökkel, érdemes egy kis energiát, és persze időt fordítania a kezelni kívánt felület előkészítésére. Az enyhe, száraz csiszolás kiváló alapot biztosít a további munkafolyamatok gördülékeny kivitelezéséhez. A kültéri elemeket érdemes faanyag védőszerrel megerősíteni, illetve pórustömítővel lekezelni. A beltéren elhelyezkedő, tehát az időjárás viszontagságainak nem kitett tárgyak esetében elegendő az utóbbi fázis kivitelezése.