Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információért kattintson ide.
 <b>Ügyfélszolgálat</b> +36 30 327 6460 Ügyfélszolgálat +36 30 327 6460
 <b>Express szállítás</b> +36 30 624 8458 Express szállítás +36 30 624 8458
 <b>Műszaki tanácsadás</b> +36 30 624 8745 Műszaki tanácsadás +36 30 624 8745

Oldószeres lazúrok és lakkok

Rendezés:

Kültéri lazurok a Festékaréna ajánlásával

A lazúrozás egy speciális eljárás, amivel jellemzően a faanyagokat kezeljük. Végeredményben egy kissé áttetsző, a fa természetes hatását megőrző végeredményt kapunk. Kínálatunkban a beltéri és a kültéri lazurok is megtalálhatók, melyek használatával bármilyen fafelületet szépen le tud festeni. Amennyiben félig vagy teljesen nyitott helyszínen szeretné alkalmazni a lazúrozás technikáját, akkor mindenképpen a kültéren használható változatokat ajánljuk.

Miben mások a kültéri lazurok?

Mint, ahogy a nevükben is benne van, a kültéri lazurok kinti alkalmazásra lettek kifejlesztve. Ez azt jelenti, hogy ideális választásnak bizonyulnak a kertben, erkélyen, teraszon használt, fából készülő bútorok kezelésére. Ugyanúgy a kültéri ajtók, ablakok lefestésére is remekül használhatók. Ezek a változatok egy rugalmas réteget hoznak létre a fafelületen, ami fokozottan ellenáll az időjárási elemeknek. Ennek köszönhetően sem az eső, sem az erőteljes UV sugárzás nem üt nyomot rajta. Rugalmasságuknak köszönhetően a hőmérsékletváltozás hatására a faanyaggal együtt tágulnak, illetve azzal együtt húzódnak össze.

Hogyan válasszon kültéri lazurt?

Nálunk a lehető legjobb helyen jár, ha kültéri lazurt szeretne vásárolni. Mi nagy gondot fordítunk arra, hogy kizárólag olyan termékeket tegyünk elérhetővé, amik hosszútávon is tökéletesen be tudják tölteni a szerepüket. Beszerzéskor a minőség mindenek felett áll, éppen ezért, ha elfogad tőlünk egy javaslatot, akkor mindenképp a megbízható márkatermékekre tegye le a voksát!