Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információért kattintson ide.
 <b>Ügyfélszolgálat</b> +36 30 327 6460 Ügyfélszolgálat +36 30 327 6460
 <b>Express szállítás</b> +36 30 624 8458 Express szállítás +36 30 624 8458
 <b>Műszaki tanácsadás</b> +36 30 624 8745 Műszaki tanácsadás +36 30 624 8745

Oldószeres zománcfesték, zománcfesték, mesterzománc

Rendezés:

A trinát zománcfesték bemutatása

A trinát zománcfesték kiváló eredménnyel alkalmazható alapozott kül- és beltéri fafelületek, valamint kül- és beltéri fémszerkezetek átvonó festésére. Az általa képzett bevonat az időjárás viszontagságainak tartósan ellenáll, ami abban nyilvánul meg, hogy sem fényességéből, sem színéből nem veszít. Könnyed ecsetelhetőségének köszönhetően élmény vele a munka, arról nem is beszélve, hogy dolga végeztével maximálisan elégedett lehet teljesítményével. A bútorok, vagy éppen nyílászárók legalább olyan minőségű bánásmódot igényelnek, mint a kerítések, vagy csövek. Szerencsére a trinát kínálta zománcfesték mindkét helyzetben tökéletes alternatívaként szolgál, megoldva a fennálló problémákat. Nem véletlen, hogy ez a termék roppant népszerű a vásárlók körében. Ehhez hozzájárul könnyű, egyszerű alkalmazhatósága, és nagyfokú kiadóssága. Azon túl ugyanis, hogy a készletünkben található termékeket kedvező feltételek mellett szerezheti be, azaz pénztárcabarát módon lehetnek az öné, még a felhasználás során is hatékonyan spórolhat, hiszen nagyon kevés elegendő a zománcfestékből a csillogó végeredmény prezentálásához.

A trinát zománcfesték kiveszi a munkát a kezéből!

Ha eddig attól tartott, hogy egy-egy festési feladatot nem tud kivitelezni, akkor a legjobb, ha megismeri a trinát márka képviselte előnyöket. Nemcsak a hivatásos festők munkáját könnyítik meg, a nagyfokú minőséget kínáló variációk, hanem a hobbibarkácsolók életét is gondtalanabbá, ecsethúzásaikat pedig gördülékenyebbé varázsolják. Ilyen körülmények között bátran hozzá láthat a munkálatokhoz. Az univerzálisan alkalmazható anyag kül- és beltéren egyaránt megállja a helyét, miközben Önt nem fenyegeti semmilyen negatív meglepetés.