Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információért kattintson ide.
 <b>Ügyfélszolgálat</b> +36 30 327 6460 Ügyfélszolgálat +36 30 327 6460
 <b>Express szállítás</b> +36 30 624 8458 Express szállítás +36 30 624 8458
 <b>Műszaki tanácsadás</b> +36 30 624 8745 Műszaki tanácsadás +36 30 624 8745

Falfestékek a teljesség igénye nélkül

Ha szeretnénk új színt vinni az életünkbe, akkor érdemes utánajárni, hogy milyen falfestékek állnak a rendelkezésünkre ehhez a feladathoz. Elvégre elég sok időt töltünk az otthonunkban, így értelemszerűen nem mindegy, hogy milyen színvilággal rendelkező környezetet teremtünk magunk köré.

Játszhatunk a berendezési tárgyak elhelyezésével és stílusával, viszont a falak színe mindig maghatározó kiindulási pont a megfelelő dizájnt kialakítását illetően. Ehhez viszont elengedhetetlen, hogy minőségi falfestékeket használjunk, amelyekből elérhetőek a speciális változatok is, mint az írható és törölhető táblafesték vagy a csillám hatású falfény, esetleg a metál hatású falfesték, de aki a rusztikus hatást kedveli, az is megtalálhatja a kínálatban az ideális fajtát ennek elérése érdekében.

Magas színvonalat képviselő falfestékek

Gyakran az egészet letudjuk annyival, hogy egy vödörrel abból az olcsó fehérből jó lesz, majd festés közben rájövünk, hogy bizony jobb lett volna egy prémium termék mellett dönteni. Talán ellentmondásosnak tűnhet, viszont egy drágább, minőségi falfesték gyakorta gazdaságosabb, mint az olcsó, amivel nehéz dolgozni, mert a sokadik réteg után sem takar úgy, ahogyan kéne, a száradást követően pedig csíkos és foltos lesz a végeredmény. Nem beszélve arról, hogy egy kis idő elteltével repedezni kezd, lepereg vagy lekopik. A mosható falfestékek rendkívül időtállónak és praktikusnak számítanak. Rengeteg bosszúságtól kímélhetjük meg magunkat, ha egy dörzsálló kivitel mellett tesszük le a voksunkat.

Tartalomhoz tartozó címkék: falfesték falfestékek