Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információért kattintson ide. Rendben!
Termékek Menü
   

Beltéri fehér falfestékek

Itt szűkítheti a keresett termékek körét:
Ár
Festék típusa
Fényesség
Kiszerelés
Nézet:
Rendezés:

A latex festék, és amit tudni érdemes róla!

A latex festék kiváló fedőrétegű, könnyedén tisztítható bevonatot ad. Előbbi azt jelenti, hogy a kezelése roppant egyszerű, és nem utolsó sorban energia- és idő hatékony. Utóbbi pedig a hosszútávú elégedettség egyik záloga, ugyanis a falak tisztítása előbb-utóbb, de inkább előbb szükségessé válik. Nyilván amennyire lehet odafigyel arra, hogy ne tegyen kárt a frissen lekezelt felületben, de a mindennapi élet együtt jár néhány olyan kihívással, spontán történéssel, melyeket nem akadályozhat meg. A reggel kifröccsenő kávé vagy kakaó pazarul mutat a falon, de a spagetti szósz sem rossz feltét a tésztáján, de nem a konyhafalán. Az tehát prioritást élvez, hogy az érintett latex termékkel lekezelt falat könnyedén makulátlanná tudja varázsolni. Így újra és újra felfrissítheti a felületeket, mintha csak most fejezte volna be az utolsó ecsetvonásokat.

A könnyű felhordhatóság margójára kívánkozik, hogyha egy olyan terméket preferál, ami kezes, vagyis egy pillanatig sem jelent kihívást a vele való munka, azzal rengeteg értékes időt nyerhet. Ez a spórolás egyik módja, s ilyen feltételek mellett befektetése megtérülő ötletté avanzsálhat. A kimagasló fehérség további pozitívum, ami fokozza a festék amúgy is jelentős értékét.

A latex festék nem hagyja cserben, ha…

A tárolásra mindenképpen nagy figyelmet érdemes szentelnie, ugyanis csak úgy őrizheti meg a festék ecsetre és életre való paramétereit, ha ön biztosítja az optimális környezetet. A +5 és +30 fok közötti hőmérséklet ideális a raktározáshoz, így felbontás után akár két évig is felhasználható. A faggyal a fentiekből következően érdemes vigyáznia, ugyanis visszafordíthatatlan károkat okozhat a termékben.

Összehasonlító
Gyártó