Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információért kattintson ide.
 <b>Ügyfélszolgálat</b> +36 30 327 6460 Ügyfélszolgálat +36 30 327 6460
 <b>Express szállítás</b> +36 30 624 8458 Express szállítás +36 30 624 8458
 <b>Műszaki tanácsadás</b> +36 30 624 8745 Műszaki tanácsadás +36 30 624 8745

Glettek, gipszek, vakolatok

Rendezés:

A sokoldalú betonjavító habarcs

A betonjavító habarcs, ahogy az az elnevezéséből is kiderül betonfelületek sérüléseinek javítására, kiegyenlítésére vagy teljes felületet érintő póruslezárásra (gletteléssel) alkalmazható. Ám nemcsak ezen feladatok elvégzése miatt érdemes otthonában tartani belőle. A termék illesztési fugák lezárására, mész és cementvakolatok sérüléseinek orvoslására és a fent említett felületek glettelésére is tökéletes. Minden ásványi alapfelületen hasznát veheti, egyetlen kivétel ismeretes, a gipszkötésű variáns. Lábazati vagy fröccsenő víznek kitett területen nem alkalmazható. Nagyobb, fix elemes rendszerek esetében a repedések elkerülése érdekében üvegszövet, fugafedő csíkok beágyazása javasolható. A lekezelt felületen nagy általánosságban 10 mm vastag réteget képez, míg a felhasználhatósága kb. harminc percre datálható. Természetesen az egyes típusok mutathatnak a paraméterek tekintetében eltéréseket.

A habarcs roppant kiadós, és nem szükséges hozzá tetemes mennyiségű víz. Az előkészítése precizitást és figyelmet igényel. Az anyagot az előírt mennyiségű vízbe szórva járatos kevergép segítségével csomómentesre kell keverni. A krémes massza nagyjából fél óráig dolgozható fel. Ezek után nincs más hátra, mint előre: a friss habarcs készen áll arra, hogy a fugákat betömje a közreműködésével, vagy megkezdje a glettelés folyamatát. A kötésben lévő anyag már nem hígítható fel újra.

Milyen területen alkalmazható a betonjavító habarcs?

A fent emlegetett feladatok ellátására maximálisan alkalmas a készítmény. A munka helyszínét tekintve választhat kül vagy beltéri objektumot is. A kínálatunkban kapható variációk azon túl, hogy tökéletes végeredményt garantálnak, olyan feltételeket biztosítanak a felhasználáshoz (alkalmazhatóság, anyaghasználat mennyisége stb.) melyeknek hála könnyen kivitelezhetővé válhat munkája.