Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információért kattintson ide. Rendben!
Termékek Menü
   

Mágneses falfesték, metál hatású falfesték

Itt szűkítheti a keresett termékek körét:
Ár
Festék típusa
Fényesség
Kiszerelés
Mililiter
Kiszerelés
Nézet:
Rendezés:

 

A mágneses festék vonzó előnyei

A mágneses festék számos pozitívummal büszkélkedhet, melyeket érdemes egytől-egyig megismernie, és kihasználnia. A mágneses fal egy maximálisan praktikus találmány, amely megkönnyíti az információközlést: érdekessé, interaktívvá varázsolja a kommunikációt. Recepteket, üzeneteket, képeslapokat, tananyagokat helyezhet fel a táblára, hogy csak néhány lehetőséget említsünk a megannyi variáció közül. A látványos eszköznek köszönhetően akár otthonában is hatékonyabbá teheti a családi tájékoztatást. Az eltérő életvitelnek, időbeosztásnak hála viszonylag gyakori, hogy az egy háztartásban élők csak ritkán, például este találkoznak. Ilyen esetben a falra felhelyezett információk sokat segíthetnek az eredményes kommunikációban. A használattal, azonban természetesen együtt jár az állapot romlás is. A fal idővel festésre, renoválásra szorul. Ekkor lépnek képbe a különböző, speciálisan mágneses felületekre tervezett festékanyagok. A kétfázisú megoldások kiváló alapot biztosítanak a felületnek, s a fedőrétegnek köszönhetően a végeredmény nemcsak széppé, hanem tükörsimává avanzsálhat.

Mágneses festék a gyakorlatban

A minőség a legfontosabb jellemvonás. Ha megbízható forrásból származó terméket preferál, akkor negatív meglepetés nem érheti munkája végeztével. A kínálatunkban kapható variációk kitűnő takarást biztosítanak, hihetetlenül gyorsan száradnak. Mivel súrolásálló felületet képeznek, ezért a fal tisztíthatóvá válik mindenféle erőlködés, és nehézség nélkül. Érdemes a vizes bázisú, enyhe szagú, és egyben környezetbarát alternatívákat preferálnia, mert így nemcsak megszépítheti, de védheti is környezetét. A könnyű javíthatóság sem egy utolsó szempont. A tartós, strapabíró kivitel pedig alapvető elvárás.

Összehasonlító
Gyártó