Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információért kattintson ide.
 <b>Ügyfélszolgálat</b> +36 30 327 6460 Ügyfélszolgálat +36 30 327 6460
 <b>Express szállítás</b> +36 30 624 8458 Express szállítás +36 30 624 8458
 <b>Műszaki tanácsadás</b> +36 30 624 8745 Műszaki tanácsadás +36 30 624 8745

Fémfesték speciális tulajdonságokkal

A fémfesték alkalmazása többféle módon lehetséges, attól függően, hogy milyen felülettel van dolgunk. Ahhoz, hogy megkapjuk a várt végeredményt, először is azt kell megvizsgálnunk, hogy milyen tulajdonságokkal rendelkezik az adott fémtárgy, amit le szeretnénk festeni.

A radiátorokat például nem lehet akármilyen festékkel befesteni és a fémfestékek közül is kifejezetten azt a típust érdemes beszerezni, amely erre a célra készült. Természetesen ezek a speciális fémfestékek is megtalálhatóak a kínálatban többféle kiszerelésben. Már megszokhattuk, hogy a legtöbb változat esetében nagyon fontos a felület előkészítése. Gyakran ez több időt vesz igénybe, mint maga a festés. A rozsda eltávolítására nincs minden esetben szükség, mivel létezik olyan fémfesték is, amely alapozó és fedőfesték egyben.

Különösen kellemetlen, amikor a jól működő háztartási gépeken vagy a kerti kisgépeken kezd megjelenni a rozsda. Ezt a legkönnyebben fémfesték spray-el orvosolhatjuk. Mondhatni ezt a legkönnyebb használni, mivel a felviteléhez nincs szükség semmilyen más eszközre. Csupán arra kell odafigyelnünk, hogy a festendő felület körül maszkoljuk vagy takarjuk le azt, amit szükséges. Akár az autó keréktárcsája is új színt kaphat ezeknek a termékeknek köszönhetően. Kül- és beltéri használat céljából egyaránt rendelhető fémfesték a kínálatból. Hosszantartó és esztétikus bevonatot készíthetünk a segítségükkel. A rozsdás korlátok, fém kerítések, kerti bútorok felújítása során visszanyerhetik eredeti állapotukat.

Tartalomhoz tartozó címkék: fémfesték festékbolt webáruház