Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információért kattintson ide.
 <b>Ügyfélszolgálat</b> +36 30 327 6460 Ügyfélszolgálat +36 30 327 6460
 <b>Express szállítás</b> +36 30 624 8458 Express szállítás +36 30 624 8458
 <b>Műszaki tanácsadás</b> +36 30 624 8745 Műszaki tanácsadás +36 30 624 8745

Fémre és fára is alkalmazható a zománcfesték

A lakás felújítása alkalmával gyakran előkerülhet a zománcfesték, ami a különböző felületek lekenését követően, igencsak egyedi fényt képes vinni a helyiségekbe. Természetesen, típustól függően, a szabadban is felhasználható a készítmény, és itt is sajátos megjelenést garantál.

Védelmet nyújtó zománcfesték

A természet tele van olyan romboló erőkkel, amik szüntelenül formálják a környezetet. Tény, hogy a fa-, de még a fémelemek lebomlásának is megvan a maga szerepe az életben, de nem kellemes végignézni a kerítés, lóca lassú tönkremenetelét. Szerencsére ez ellen lehet tenni a zománcfesték bevetésével. Mindennek az alapja a megfelelő kivitelezés, ha ez megvan, akkor a zománcfesték segítségével nemcsak egy magas fényű külső réteg jön létre, hanem egy olyan víztaszító felület is, ami gondoskodik a nedvesség távoltartásáról. Emellett a káros ultraviola-sugarakkal és az erős széllel szemben is kiváló védelmet nyújt. 

Előkészítési folyamatok

A fa- és fémfelületek esetében nagyon hasonló munkálatokat kell elvégezni. A csiszolás, illetve a por- és zsírtalanítás eltérő szerszámokkal történik, de hasonló módszerekkel. Az alapozóréteg a faelemeknél gombaölő, a fémszerkezeteknél pedig, korrózió gátló összetevőket kell tartalmazzon. Az esetleges egyenetlenségeket, kisebb hibákat mestertapasszal lehet kitölteni. 

A zománcfesték felhordása

A végső fázisban nem marad más hátra, mint a zománcfesték felkenése, legalább 2 rétegben. Érdemes figyelembe venni a száradási időt, ami esetenként 24 óra is lehet. A szerszámok megtakarítására, az ecsetek kimosására megfelelő minőségű hígító alkalmazása javasolt. 

Jó választás a zománcfesték

A hosszú időn keresztül tartós, hő- és ütésálló bevonatot képező zománcfesték megszolgálja a bizalmat. Ismerje meg a teljes kínálatunkat, és válasszon személyre szabottan a jó eredmény érdekében!

Tartalomhoz tartozó címkék: Trinát zománcfesték zománcfesték