Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információért kattintson ide.
 <b>Ügyfélszolgálat</b> +36 30 327 6460 Ügyfélszolgálat +36 30 327 6460
 <b>Express szállítás</b> +36 30 624 8458 Express szállítás +36 30 624 8458
 <b>Műszaki tanácsadás</b> +36 30 624 8745 Műszaki tanácsadás +36 30 624 8745

Festék spray fémre a korróziós folyamatok elkerüléséért

Amikor napirendre kerül a festés, akkor egyáltalán nem mindegy, hogy milyen felületről van szó, hiszen minden anyag eltérő tulajdonságokkal rendelkezik. Emiatt alaposan meg kell válogatni, hogy milyen festékek használata mellett teszi le a voksát. A festék spray fémre ideális választásnak bizonyulhat, mellyel gyors, hatékony és kényelmes munkát végezhet.

 

A fém felületekről tudni kell, hogy amennyiben érintkeznek a nedvességgel és az oxigénnel, akkor megállíthatatlanul beindulnak a korróziós folyamatok, melyek megváltoztatják a felület állagát, kinézetét. Ennek elkerülése érdekében olyan festékeket kell alkalmazni, melyek megakadályozzák a negatív hatású reakciókat, és megfelelő védelmet biztosítanak a fémeknek.

A festék spray fémre való alkalmazásakor pontosan be kell tartani az utasításokat annak érdekében, hogy a végeredmény minden szempontból megfelelő legyen. Ha esetleg korábban már le volt festve a felület, akkor alaposan le kell vakarni a réteget, majd pedig gondoskodni kell a zsírtalanításról is. Ha már kellőképpen tiszta a terep, akkor felkerülhet a festék spray fémre.

Tökéletességre törekszik? Akkor a festést megelőzően a felületi egyenlőtlenségek korrigálására is érdemes időt fordítania, hiszen az is nagymértékben meghatározza, milyen lesz a végeredmény. Erre speciális kialakítású paszta kapható, ami nagy terhet vesz le a válláról. A minőségi munkavégzésre soha nem szabad sajnálni az időt, energiát, pénzt, hiszen a festés ideális esetben hosszú időre szól, nem pedig csak napokra, hetekre, hónapokra.

Tartalomhoz tartozó címkék: festék spray fémre festék spray