Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információért kattintson ide. Rendben!
Termékek Menü
   

A kerítésfestékek gátat vetnek az idő előtti korróziónak

Ha kerítésfestésre adta a fejét, akkor egy arra alkalmas festéktípust kell találnia. A jó kerítésfestékek magas minőséget képviselnek, melyek ellenállóvá teszik a felületeket a szélsőséges időjárási körülmények között is. 

Többféle zománcfesték is megfelelhet erre a célra, melyek fa vagy fém festésére alkalmasak, attól függően, hogy az ön kerítése miből készült és hogy a festék mire alkalmas. Nálunk is megtalálhatja az ismert és elismert márkákat, melyek garantáltan jó minőséget képviselnek és éppen ezért élmény a velük való munka is. A kerítésfestékek magas fényű és selyemfényű, valamit matt változatban is elérhetőek, a színek tekintetében pedig kedvére válogathat a klasszikus és divatos színek között.

Ellenállnak a hőmérsékletingadozásnak, UV sugárzásnak, ezért jól hasznosíthatóak kültéri tárgyakon. Oldószeres zománcfestékeink használatra készek, nem szükséges hígítani őket, így is kiválóan terülnek és könnyen ecsetelhetőek. A szép és tartós eredmény érdekében megfelelően készítse elő a festendő felületet és tartsa be a használati útmutatót.

Dolgozhat ecsettel, hengerrel vagy szórásos technikával is, attól függően mit tesz lehetővé az ön kerítése. Ha pedig ön extra tartósságot és védelmet szeretne, használjon festés előtt fakerítésre faanyag védőszert, fém kerítés esetében pedig mesterzománcot, melyeket szintén megtalálhat webáruházunkban. Böngésszen kerítésfestékeink kínálatában, hogy kiválaszthassa az ön számára legmegfelelőbbet a márka vagy a kiszerelés tekintetében.

Tartalomhoz tartozó címkék: kültéri fa festék kerítésfesték
Összehasonlító
Gyártó