Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információért kattintson ide. Rendben!
Termékek Menü
   

Különféle purhabok különböző árkategóriában

A rögzítéshez vagy tömítéshez használatos purhabok különböző árakkal rendelkeznek. Ennek nagysága a különféle tulajdonságaik miatt mozoghat kissé szélesebb skálán. 

 

Palettánkon megtalálhatóak a minden építőipari felülethez jól illeszkedő univerzális pisztolyhabok, szerelőhabok valamint az olyan speciális purhabok mint a tűzgátló, a téli vagy az akna- és kútgyűrűhab. A klasszikus szerelő és tömítő purhab ára igen kedvező nálunk, amit időnként különféle akcióinkkal még vonzóbbá tudunk tenni az ön számára.

A pisztolyhab akár a zord időjárásnak is képes ellenállni és kiválóan illeszkedik a legkülönfélébb anyagokhoz. Az alacsonytágulású változatok különösen képesek megvédeni a kitöltendő tér által határolt sérülékeny anyagokat. Építés, szerelés során, nyílászárók rögzítésekor, főleg az apróbb, zárt rések esetében, jól jön a mechanikus rögzítés nélküli kétkomponensű, kémiai kötésű purhab, mely nagyon rövid idő alatt képes megkötni.

Aki purhabbal dolgozik, tudja jól, hogy a fölösleget el kell távolítani a felületekről és mivel igen hatékony, gyors kötésű anyagokról van szó, ez nem mindig olyan egyszerű. A mechanikai úton való eltávolításon kívül szükség lehet kémiai feloldásra is, amennyiben a felület anyagszerkezete ezt megengedi. Ehhez a feladathoz készültek a purhab eltávolító készítmények.

Egy közös van a nálunk kapható sokféle poliuretánhab között, a kiváló minőség, melyet a megbízható belgiumi fejlesztés garantál vásárlóink számára. Vásárolja meg purhabjainkat kedvező áron és végezze el tökéletesen feladatát otthonában vagy a munkája során!

Tartalomhoz tartozó címkék: purhab ár tűzgátló purhab
Összehasonlító
Gyártó