Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információért kattintson ide. Rendben!
Termékek Menü
   

PVC festék műanyag felületek festéséhez

A műanyagból készült eszközök, bútorok és egyéb tárgyak sajátságos kezelést igényelnek, mert felületük igen érzékeny a mechanikai behatásokkal és a különböző vegyszerekkel szemben. Ahogyan a tisztításukat is körültekintően kell végezni, ugyanúgy a festésük is megköveteli, hogy a megfelelő módon végezzük azt. 

 

Ehhez speciálisan erre a célra kifejlesztett festékeket kell használnia, mint például a Dunaplaszt PVC, műanyag ablak, padló és gumi festék, mely nem tartalmaz veszélyes anyagokat. De megfelelnek a különböző poliészter felületekhez és hajók lekenéséhez alkalmazható festékek is.

Ezek a festékek gyors munkálatokat tesznek lehetővé, hamar száradnak, időtálló és esztétikus bevonatot eredményeznek, használatuk könnyű. Kül- és beltéren is alkalmazhatóak és a kaucsukból készült tárgyakat is lefesthetjük velük, melyek lehetnek természetes vagy mesterséges összetételűek, puhák vagy kemények.

Ha ön például Pvc padlót, esőcsatornát, műanyag ablakkeretet vagy redőnyt szeretne lefesteni, megújítani, használja Pvc festékeinket, melyekkel tartós eredményt érhet el. A tárgyak felületén csúszásmentes, kopásálló felületet képezhet és megvédheti azokat az idő előtti korróziótól.

A festéket felviheti ecsettel vagy hengerrel és akár szórással is. Ne feledkezzen el festés előtt a portalanításról és tisztításról sem a tartós és szép eredmény érdekében. A festéket nem szükséges hígítania, csak ha nagyon szükségét érzi, akkor egy kevés vízzel. Végezzen sikeres munkát, amihez mi biztosítjuk a minőségi alapanyagot!

Tartalomhoz tartozó címkék: PVC festék speciális festékek
Összehasonlító
Gyártó