Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információért kattintson ide.
 <b>Ügyfélszolgálat</b> +36 30 327 6460 Ügyfélszolgálat +36 30 327 6460
 <b>Express szállítás</b> +36 30 624 8458 Express szállítás +36 30 624 8458
 <b>Műszaki tanácsadás</b> +36 30 624 8745 Műszaki tanácsadás +36 30 624 8745

Festés, felújítás, hőszigetelés? Akkor irány a festék webáruház!

A nevével ellentétben a festék webáruházban nem csak kizárólag festékek kaphatók, hanem sokféle eszköz, illetve alapanyag, ami a festéshez, a hőszigeteléshez, a burkoláshoz, a vakoláshoz, a gipszkartonszereléshez, a ragasztáshoz vagy a tapétázáshoz kell.

Gyors és kényelmes vásárlás

A festék webáruházunkban szinte percek leforgása alatt le tudja bonyolítani a vásárlást. Bár meglehetősen nagy és választékos kínálattal állunk rendelkezésére, de a felhasználóbarát kezelőfelületnek köszönhetően a weboldalunkon hamar megtalálhat mindent, amit keres. Ezt pedig bátran érheti szó szerint, ugyanis a festékektől kezdve, a hőszigetelő rendszereken, padló- és betonbevonatokon keresztül egészen a gipszkarton profilokig árulunk minőségi termékeket.

Vásárlóbarát kiszolgálás

Amennyiben nálunk szerzi be a szükséges kellékeket, eszközöket, alapanyagokat, akkor barátságos kiszolgálásban lesz része. Az ügyfélszolgálati munkatársaink válaszolnak a felmerülő kérdéseire és természetesen részletes tájékoztatást adnak a termékekről, az árakról, a garanciáról, a szállításról.

Minőségi, hosszúéletű végeredmény

Az általunk kínált termékek garantálják a magas minőségű, esztétikus végeredményt, ami hosszú időn keresztül is be tudja teljesíteni a küldetését, funkcióját. Bátran nézzen körül a festék webáruházunkban, ahol kedvére válogathat a széles áruválasztékból. Ha pedig bármilyen kérdése merül fel nézelődés, válogatás közben, akkor keressen minket a megadott elérhetőségeinken. Mi mindenben segítünk, hogy a vásárlás ne teher, hanem öröm legyen, ugyanúgy, ahogy a munka elvégzése is. 

Tartalomhoz tartozó címkék: festék webáruház festékbolt