Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információért kattintson ide.
 <b>Ügyfélszolgálat</b> +36 30 327 6460 Ügyfélszolgálat +36 30 327 6460
 <b>Express szállítás</b> +36 30 624 8458 Express szállítás +36 30 624 8458
 <b>Műszaki tanácsadás</b> +36 30 624 8745 Műszaki tanácsadás +36 30 624 8745

Gemini parkettalakkok, amikor az erő fontos

A fából készült bútorok, használati tárgyak nagyon szépek, ugyanakkor nem lennének túlságosan tartósak kezelés nélkül. Amikor egy padlózat készül fából, akkor rendkívül fontos a kopásállóság és időtállóság. A Gemini parkettalakkokat éppen ilyen helyzetekre fejlesztették ki, melyek felhasználhatóak új és régi parketták bevonására is.

 

Ezek a lakkok igen vastag húsos réteget képeznek a fán, mely szépen kifeszül, kisimul a felületen. Arra azért ügyelni kell, hogy ne vigyünk fel túl sokk lakkot a felületre, mert akkor később megrepedezhet. Az ellenálló bevonat a kétkomponensű összetételnek köszönhető, mely egyszerre kemény és rugalmas felületet biztosít.

A Gemini parkettalakkokon kívül használhatunk még néhány fajta monolakkot vagy egyéb kétkomponensű parkettalakkot is padlók bevonására, melyekről érdeklődjön üzletünkben, vagy válogasson a parkettalakkjaink között. A csónaklakk elsősorban kültéri vízbemerülő tárgyak esetében javallt.

A tartós és kiváló eredmény érdekében a parkettalakkozásnál is nagyon fontos a megfelelő előkészítés, mely a szennyeződésmentes és száraz felület megteremtésével kezdődik. Arra mindenképpen ügyeljen, hogy néhány fafajtánál, például a bükknél érdemes egy kis felületen próbalakkozást végezni, mert előfordulhat, hogy egy árnyalattal sötétebb lesz a padlónk színe lakkozás után.

A régi, töredezett lakkréteget mindenképpen el kell távolítani az új lakk felvitele előtt. A lakkozás történhet ecsettel vagy hengerrel is, bár utóbbinak előnye a gyorsaság és egyenletesség, mely igen fontos a nagy felületek lakkozása esetében.

Tartalomhoz tartozó címkék: parkettalakk Gemini parkettalakk