Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információért kattintson ide.
 <b>Ügyfélszolgálat</b> +36 30 327 6460 Ügyfélszolgálat +36 30 327 6460
 <b>Express szállítás</b> +36 30 624 8458 Express szállítás +36 30 624 8458
 <b>Műszaki tanácsadás</b> +36 30 624 8745 Műszaki tanácsadás +36 30 624 8745

Gumi festék nem csak gumikhoz

A műanyagból vagy polisztirolból illetve származékaiból készült tárgyak, felületek különösen érzékenyek az oldószerekre, különböző vegyszerekre, ezért kezelésük is speciális anyagokat igényel. 

A tapadóképesség is korlátozott a felületükön, így vagy speciális vagy valamilyen univerzális tapadóképességű festéket kell alkalmaznunk. Mindig körültekintően válasszon tisztítószert, lakkot vagy festéket a fent említett anyagokhoz, ha nem biztos magában, akkor kérje az eladók segítségét. A különböző műanyagokból készült tárgyak esetében a károsodások nem csak felületiek lehetnek, hanem feszültségi repedések is kialakulhatnak.

Amennyiben ön bizonytalanságot érez a festendő felületet illetően, végezzen kis felületen próbafestést. Speciális festékeink között megtalálhatja a TÜV minősítéssel is rendelkező Dunaplaszt PVC, műanyag, padló és gumi festéket, mellyel bátran nekikezdhet például műanyag nyílászárók, PVC csövek, esőcsatornák és padlók festéséhez.

Alkalmazhatja régi vagy új, természetes vagy mesterséges kaucsuk illetve gumi felületeken is, lágy vagy kemény anyag esetében is. Az ajánlott festékünk segítségével könnyedén megújíthatja régi gumi vagy műanyag felületű tárgyait, berendezéseit. Így kopásálló, csúszásgátló és nem utolsósorban esztétikus bevonatot tud létrehozni akármilyen kültérben elhelyezett tárgy felületén, melyek elősegítik az időtállóságot.

Ne feledkezzen meg a felületek megfelelő előkészítéséről sem, mely elsősorban alapos tisztítást, portalanítást jelent. Könnyítést jelent, hogy a festéket hígítani sem kell, maximum egy kis vízzel, ha szükségét érzi.

Tartalomhoz tartozó címkék: gumi festék PVC festék