Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információért kattintson ide.
 <b>Ügyfélszolgálat</b> +36 30 327 6460 Ügyfélszolgálat +36 30 327 6460
 <b>Express szállítás</b> +36 30 624 8458 Express szállítás +36 30 624 8458
 <b>Műszaki tanácsadás</b> +36 30 624 8745 Műszaki tanácsadás +36 30 624 8745

Hőálló Soudal szilikon is kapható

Régóta keresi a legtökéletesebb és legpraktikusabb megoldást a füstcsövek tömítésére? A Soudal szilikon használata révén ezt a problémáját abszolút mértékben elengedheti, ugyanis egy forradalmian új összetételű hőálló anyagról van szó. Utóbbi tulajdonsága miatt egyébként számos felhasználási területe van még. 

 

A kiváló minőségű Soudal szilikon az építőiparban is alkalmazható például fugázási, burkolási munkálatoknál továbbá különféle fémszerelvények csatlakozási pontjainál is betölthetőek általa a nemkívánatos rések. A speciális anyag roppant biztonságos, hiszen nem töredezik és repedezik, a megszilárdulása után is rugalmas tud maradni.

Többféle kivitelben vásárolhatja meg. Egyebek mellett penész- és gombásodás gátló, gyorskötésű és festhető változatban is kapható. A Soudal szilikon használata előtt okvetlenül győződjön meg arról, hogy a kezelt felület por-, zsírmentes és száraz legyen, máskülönben a tömítőanyag veszít a hatékonyságából! Kültéri felületekre is kitűnően alkalmas, mivel ellenáll az UV-sugárzásnak is.

Létezik nedves körülmények között is használható variáns valamint olyan is, amely a vízállósága mellett nem bocsát ki magából semmilyen életteret károsító anyagot, így akváriumok szerkezetének és különféle kellékeinek összeillesztésekor, ragasztásakor is kiváló.

Részben ugyanehhez a típushoz sorolható a Soudal szaniter szilikon is. Mielőtt alkalmazná a Soudal szilikont, mindig olvassa el figyelmesen a termékhez járó útmutatót, hogy biztos legyen a kifogástalan eredmény!

Tartalomhoz tartozó címkék: Soudal szilikon szilikon