Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információért kattintson ide.
 <b>Ügyfélszolgálat</b> +36 30 327 6460 Ügyfélszolgálat +36 30 327 6460
 <b>Express szállítás</b> +36 30 624 8458 Express szállítás +36 30 624 8458
 <b>Műszaki tanácsadás</b> +36 30 624 8745 Műszaki tanácsadás +36 30 624 8745

Hódít a Dulux festék új termékcsaládja

A Dulux festék már évek óta ismert a kitűnő minőségéről, ezért időről-időre egyre többen döntenek úgy, hogy ezt a terméket választják a lefesteni kívánt felülethez. Lakásfelújításhoz fal- és mennyezetfestésre ideális megoldásnak számít a legújabb Dulux festék Pigment Pro formulával.

A termék a Colours Of The World (A nagyvilág színei) márkanevet kapta. Ez kiválóan tükrözi azt, hogy milyen sok féle árnyalatban juthatunk hozzá a Dulux festékhez. De mit is takar ez a már említett Pigment Pro formula? Kivételes fedőképességre és tartós színekre számíthat az, aki ezt a kiemelkedő terméket választja. Az előnyös tulajdonságait a csúcsminőségű pigmentek optimális koncentrációjának köszönheti.

Annak ellenére, hogy mosásálló bevonatot képez a falakon a száradást követően, kitűnően tartja a színét még évek múltán is. Elvégre nem tervezünk minden évben lakásfelújítást, ezért a tartós kivitelre kell törekednünk, amihez a Dulux festék kitűnő eszközként szolgál. Nem kevesebb, mint 56 új szín közül válogathatunk az ízlésünknek megfelelően. A kitűnő fedőképességét mi sem bizonyítja jobban, hogy akár egyetlen réteg is elég lehet a kifogástan végeredményhez. Ha úgy találjuk, hogy egy réteg mégsem lenne elég, akkor kettővel már biztosan elérhető a kívánt hatás. A száradási idő általában 2-4 óra között változik. A felvitele a szokásos eszközökkel történik. Ecsetet vagy hengert egyaránt használhatunk a Dulux festékhez. Ezt követően a tartósság pedig nem lehet kérdéses az új, speciális formulának köszönhetően.

Tartalomhoz tartozó címkék: Dulux festék dulux festék ár