Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információért kattintson ide.
 <b>Ügyfélszolgálat</b> +36 30 327 6460 Ügyfélszolgálat +36 30 327 6460
 <b>Express szállítás</b> +36 30 624 8458 Express szállítás +36 30 624 8458
 <b>Műszaki tanácsadás</b> +36 30 624 8745 Műszaki tanácsadás +36 30 624 8745

Hogyan alakul a Dulux festék ár?

Ha a lakás felújításáról van szó, akkor a Dulux festék ára biztosan nem lesz akadály abban, hogy egy fantasztikus színvilág legyen kialakítva otthonában. Egyes árnyalatoknak rendkívül kedvező hatása van az ember hangulatvilágára, valamint az sem árt, ha a végeredmény meglehetősen ellenálló, hiszen könnyedén bepiszkolódhat. 

A falfesték célirányos kiválasztása

A kínálat manapság egyre nagyobb palettát vonultat fel a különféle márkák és típusok terén. Ennek megfelelően könnyedén el lehet veszni a felhozatalban. Ugyanakkor a prémiumminőség mellett, a Dulux festék ára is hasznos iránymutató lehet. Ez a festék kifejezetten olyan esetekre lett kifejlesztve, amikor fontos a nagyfokú ellenállás.

Csak nyerni lehet a Dulux festékkel.

A komoly kutatómunka és a sok éves tapasztalat, ami a márka mögött áll, jelzi, hogy csak nyerhet az, aki a Dulux festék remek ár-érték aránya mellett dönt. A kiváló fényvilággal rendelkező bevonat gyorsan megszilárdul és kivételes harmóniát biztosít. Teljesen igényre szabottan lehet válogatni a nagyvilág színei között, így biztosan rátalál arra, amelyik a leginkább elnyeri a tetszését.

EasyCare Dulux festék

A kifejezetten könnyen felvihető bevonat a matt fényének hála nem emeli ki a szennyeződéseket, mint más festékek. Az EasyCare az 1-es nedvesség és dörzsállósági értékhatárnak a tízszeresét képes produkálni. Ez azt jelenti, hogy legalább 2000 alkalommal kell egy adott pontot áttörülni, hogy látszani kezdjen érdemben a kopás rajta. Ha valami, akkor ez elegendő indok a Dulux festék árának kiadására. Ismerje meg a termékeinket és az árainkat! A Dulux festék ár nem haladja meg a néhány 10000 Forintot, legyen szó az EasyCare vagy a Nagyvilág színei kivitelről. Mindkét esetben több mint 10 négyzetméter lefestésére elegendő egyetlen adag. Tekintse meg a termékek részletes ismertetőjét és rendeljen bizalommal! A felvitelt egyszerűen megoldhatja, minden külső segítség nélkül.

Tartalomhoz tartozó címkék: Dulux festék dulux festék ár