Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információért kattintson ide.
 <b>Ügyfélszolgálat</b> +36 30 327 6460 Ügyfélszolgálat +36 30 327 6460
 <b>Express szállítás</b> +36 30 624 8458 Express szállítás +36 30 624 8458
 <b>Műszaki tanácsadás</b> +36 30 624 8745 Műszaki tanácsadás +36 30 624 8745

Hosszú távú megoldás a betonjavító habarcs

Időtálló felület hozható létre a betonjavító habarcs használatával, amennyiben helyesen alkalmazzuk. Néhány egyszerű lépést betartva kijavíthatóak a különféle sérülések, repedések, kiegyengethetőek az kisebb szintkülönbségek.

Mi alapján válasszunk betonjavító habarcsot?

Figyelembe kell venni a meghibásodás helyét, mert nem mindegy, hogy kül- vagy beltérben található a javítandó rész. Csak akkor szabad munkához látni, ha az alapfelületet képező beton elég jó minőségű ahhoz, hogy megérje kijavítani a hibákat. Porló-máló rétegek javítása sajnos nem lesz lehetséges, mert nem biztosítanak kellő tapadási felületet.

Miért fontos a betonjavító habarcs használata?

Ha nem javítjuk ki időben a betonfelületek sérüléseit, idővel mélyrehatóbb hibák keletkezhetnek, főként a nedvesedés és az időjárási körülmények miatt. Ha ez mégis megtörténik, akkor a felújítás sokkal költségesebb és időigényesebb folyamattá válik.

Hogyan dolgozzunk a betonjavító habarccsal?

Első lépésként távolítsuk el a málló részeket! Amennyire csak lehet, portalanítani kell a felületet. Ezt követően ajánlott a tapadóhíd felhordása. Ez erősebb kötést eredményez az alapfelület és a betonjavító habarcs között. Ne várja meg, amíg a tapadóhíd megköt. A híd meghúzását követően a habarcs máris felhordható. A szemcseméret is számít a rétegvastagság szempontjából. Ez határozza meg, hogy kisebb repedések vagy egész üregek tölthetőek ki az anyaggal. Ezt a termékek nevéből: durva illetve finom, bárki könnyen felismerheti. Az időtálló végeredmény érdekében, érdemes tanácsot kérni azzal kapcsolatban, hogy az adott betonhibához milyen habarcsfajta számít ideálisnak.

Tartalomhoz tartozó címkék: betonjavító betonjavító habarcs