Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információért kattintson ide.
 <b>Ügyfélszolgálat</b> +36 30 327 6460 Ügyfélszolgálat +36 30 327 6460
 <b>Express szállítás</b> +36 30 624 8458 Express szállítás +36 30 624 8458
 <b>Műszaki tanácsadás</b> +36 30 624 8745 Műszaki tanácsadás +36 30 624 8745

Időtálló bevonatot medencefestékkel

A kültéri medence felújításához tökéletes választás. Vízhatlan, rugalmas felületet képez a száradást követően a DECORA klórkaucsuk medencefesték. Ezen kívül még többféle felület védelme biztosítható a medencefesték alkalmazása révén.

A fán, fémen és a betonon is magasfokú védőbevonatot képez, ami ellenáll a víznek és a különféle vegyszereknek. Ezen kívül a pozitív tulajdonságai közé sorolható az is, hogy rugalmas, kopásálló és nem utolsó sorban egy bizonyos szintig nyomásálló. Az alkalmazása során mindenképp figyeljünk a biztonsági előírások betartására, mivel veszélyes anyagokat tartalmaz. Ennek ellenére a rendeltetésszerű használata nem hordoz magában veszélyeket. A száradást követően nem oldódnak ki belőle a környezetre, illetve az egészségre káros anyagok.

Mire figyeljünk a medencefesték alkalmazása során?

Mielőtt munkához látunk, győződjünk meg az ideális időjárási körülményekről. A tűző napon ne végezzünk festést a medencefestékkel. Továbbá arra is ügyeljünk, hogy használat elő alaposan fel kell keverni. Ezt követően már csak rajtunk áll, hogy milyen eszközzel szeretnénk felhordani a medencefestéket a felületre. Hengerrel, ecsettel, de szórópisztollyal is dolgozhatunk. Csak úgy, mint az esetek többségében, a felvitele előtt gondoskodnunk kell a felületek alapos megtisztításáról, tehát kötelező a zsírtalanítás, portalanítás. Hogyha beltérben vagyunk kénytelenk dolgozni, akkor biztosítanunk kell a helyiség megfelelő szellőzését. A DECORA medencefesték minden tekintetben tartós megoldást jelent a felületek védelmét illetően.

Tartalomhoz tartozó címkék: medencefesték mészfesték