Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információért kattintson ide.
 <b>Ügyfélszolgálat</b> +36 30 327 6460 Ügyfélszolgálat +36 30 327 6460
 <b>Express szállítás</b> +36 30 624 8458 Express szállítás +36 30 624 8458
 <b>Műszaki tanácsadás</b> +36 30 624 8745 Műszaki tanácsadás +36 30 624 8745

Ismerkedés a Tikkurila termékcsaláddal

Webáruházunk kizárólag minőségi termékeket és eszközöket forgalmaz. Ezek közül is kiemelkednek a Tikkurila finn cég alapozói és festékei, melyek mind kül-, mind pedig beltéren igen magas hatékonysági fokkal alkalmazhatóak. A széles palettájú termékcsomag a Tikkurila gyárából kikerülve elérhető áron kerül kereskedelmi forgalomba és nálunk néhány kattintással meg is rendelhetőek.

Ha fából, fémből vagy betonból készült felületet szeretne átfesteni, válasszon a cég időtálló árucikkei közül és megtalálja a számítását. A klasszikus alapozók mellett korszerű, univerzális alapozó is az Ön rendelkezésére áll. A fő hatást minden esetben a záróréteg milyensége és színe határozza meg. A Tikkurila festékek között az egyszerű, tradicionális termékek mellett megtalálhatóak igen különleges hatásúak is, mint amilyen a selyemfényt adó vagy csillámhatású is. Ez utóbbi igen közkedvelt napjainkban, a már kész, színezett falfelületre kell felvinni az átlátszó, csillámos masszát, mely kiemeli az alapszínt és az esetleges mintázatot.

A Tikkurila termékcsalád érdekes tagja továbbá a vízbázisú mágneses, magas vastartalmú festék, melynek segítségével mágnesessé varázsolhatja a falakat. A kezelt felület matt szürke árnyalatú lesz, ajánlatos azonban lefedni egy színes réteggel, ugyanis önmagában fokozottan hajlamos a kopásra. Bármelyik Tikkurila készítményt is választja, az eredmény önmagáért fog beszélni. Látogasson el oldalunkra és tekintse meg széles palettájú kínálatunkat, és, ha valamelyik árucikk megtetszik Önnek, könnyedén, néhány kattintással meg is tudja rendelni nálunk.

Tartalomhoz tartozó címkék: Tikkurila