Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információért kattintson ide.
 <b>Ügyfélszolgálat</b> +36 30 327 6460 Ügyfélszolgálat +36 30 327 6460
 <b>Express szállítás</b> +36 30 624 8458 Express szállítás +36 30 624 8458
 <b>Műszaki tanácsadás</b> +36 30 624 8745 Műszaki tanácsadás +36 30 624 8745

Jó minőségű PVC festékek, ha műanyaggal kerül szembe

Otthoni környezetben gyakran szükség lehet a műanyag felületek lefestésére, korrigálására. Ha például új vagy használt PVC padló, esőcsatorna vagy műanyag ablakprofil lefestése kerül napirendre, akkor speciális termékre van szüksége ahhoz, hogy a végeredmény szép, egyenletes legyen. A PVC festék nagy segítséget nyújt a munkában, hiszen úgy lett kifejlesztve, hogy minden szempontból megfeleljen az egyéni igényeknek.

 

Mit is lehet elvárni egy jó minőségű PVC festéktől? Először is a könnyű kenhetőséget, hiszen lényeges szempont, hogy mennyi időt kell rászánni a festésre, illetve annak egységesítésére. Ha a festék jól kenhető, nem hagy nyomot, és hamar megszárad, akkor gyorsan, kényelmesen lehet dolgozni vele. Ha nem, akkor az nagyon bosszantó tud lenni, hiszen hiába visz fel még egy vagy két réteget, valószínűleg az is csíkos, foltos lesz.

A másik lényeges szempont a tartósság, vagyis, hogy a felvitt réteg milyen hosszú ideig tudja megőrizni az eredeti szépségét. Ha hamar ledobja magáról az anyag, netán idővel elkezd töredezni, leperegni, akkor bizony az egész festést ismét meg kell csinálni - egy másik festékkel. Amennyiben viszont egy minőségi PVC festékre esik a választása, akkor garantáltan nem kell csalódnia, a kasszánál kifizetett pénz pedig nem megy kárba.

A prémium kategóriás termékek, valamint a precíz, gondosan megtervezett és előkészített munkavégzés nélkülözhetetlen ahhoz, hogy végül eredményes legyen a festés. A FestékAréna kínálatában mindent megtalál, amire csak szüksége lehet ahhoz, hogy a feladatok elvégzése problémamentes, gyors és kényelmes legyen.

Tartalomhoz tartozó címkék: vízálló festék PVC festék