Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információért kattintson ide.
 <b>Ügyfélszolgálat</b> +36 30 327 6460 Ügyfélszolgálat +36 30 327 6460
 <b>Express szállítás</b> +36 30 624 8458 Express szállítás +36 30 624 8458
 <b>Műszaki tanácsadás</b> +36 30 624 8745 Műszaki tanácsadás +36 30 624 8745

Jól terhelhető bevonat garázsfestékkel

Egy tiszta és rendezett garázs az esztétikus betonpadlónál kezdődik. Nem valami szép látvány, amikor ezt olajfoltok és egyéb szennyeződések csúfítják.

A beton alaposan képes magába szívni az üzemagyagot, az olajfoltokat, amiknek az eltávolítása szinte lehetetlen. A garázsfesték használatával ez könnyen elkerülhető, mert a bevonat száradását követően szép és könnyen tisztítható felületet kapunk. A garázsfesték gyakorlatilag ugyanaz, mint a betonfesték ezért felesleges azon töprengeni, hogy mikor melyikre van szükség.

A garázsfesték flexibilis anyagának és összetételének köszönheti az ellenállóságát a kopással szemben. De a lecsepegő üzemanyag sem tesz kárt a bevonatban a száradást követően. Jól bírja a sós hólé okozta próbatételt és természetesen a háztartási tisztítószerekkel szemben is kellő ellenállást mutat. További előnye, hogy bel- és kültéren egyaránt használható. Feldobhatjuk a teraszt vagy az udvart is, például a járda lefestésével.

A garázsfesték bírja a strapát

Ez így van, feltéve, hogy megfelelően jártunk el a felvitelét illetően. Ez azt jelenti, hogy különösen nagy gondot kell fordítani a portalanításra és a szennyeződések eltávolítására. Érthető, hogy egy olajfoltos, poros felületen nem fog megfelelően tapadni a garázsfesték. Éppen itt az ideje, hogy végre a műhely és a garázs betonpadlójára is figyelmet fordítsunk ebben a formában! Egészen új, kellemes arculatot fognak mutatni ezek a helyiségek a garázsfesték felvitelét követően. Mindössze 24 óra elég ahhoz, hogy teljes mértékben terhelhetővé váljon az adott felület.

Tartalomhoz tartozó címkék: garázsfesték dunaplaszt garázsfesték